Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Egy animációs rajzfilmet már láttam, az nagyon jó volt
Az arról szólt, hogy hogyan lett élettelen az a hajó, amire átkerülünk Isaac-el.
Amúgy az az érdekes, hogy egy idő után abszolút elveszti a hangulatát a játék számomra. Egy- két óra játék és meg se kottyannak a mocskos ijesztős jelenetek!
-
PAtr0n
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Miért nem tudod a játékot átélni? Szerintem nagyon jó volt az első rész, egyedi nyomasztó hangulattal. Amúgy megnézted a játék előtt a rajzfilmet ami tulajdonképpen az előzménye? Kötelező.

Inv1sus:
Nem értek veled sem egyet.
Gondolom arról a rajzfilmről beszélsz, ami az 1-hez készült. -
Inv1sus
addikt
Várom
Egyébként tényleg jobb hangulatilag a film, mint a játék, de ettől függetlenül mindkettő kafa és kötelező. -
- = Zk = -
félisten
zupá

imám meghallgatásra találtatott. ha már a jétékot nem tudom átélni, legalább egy mini-movie legyen az örömöm
... -
Slystyle
őstag
Nah erre kiváncsi leszek

-
Zirowe
nagyúr
Érdekes, bár néhol kicsit fura a grafika/animálás, előző rajzfilmmé jobban bejött!
Amúgy én arra várok végre, hogy legyenek rendes válaszok (akárcsak a lostban
)!1. Miért készítették az artifact másolatot?
2. Miért van ilyen hatalma?
3. Mi a célja?Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az arról szólt, hogy hogyan lett élettelen az a hajó, amire átkerülünk Isaac-el.

Egyébként tényleg jobb hangulatilag a film, mint a játék, de ettől függetlenül mindkettő kafa és kötelező.
...
)!