- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is csak azt mondtam hogy nekem annyira bejön hogy megunhatatlan.
nálam a plasma cutter és force gun kombó az abszolút nyerő. nameg a contact beam is baromi jó de annak csak a másodlagos tüzelése hatékony szerintem viszont az nagyon jó tömegoszlató.
ja meg a detonator is tetszik de nem csak úgy hogy lepakolgatom falakra hanem arconlövöm vele az ellent és elég szépet belerondít testébe -
Ripper a neve. nem a leghatékonyabb de a legnagyobb élmény ezzel a fegyverrel írtani/trancsírotni.
mindig boka magasságra tartottam az emberszabású dögöknél és ahogy beleszaladt lábának annyi aztán ahogy esett előre végigdarálta az egész testét.(#18) Dimitryj lehet hogy rétegjáték. én pl a két játékot összeszámolva több mint 40 végigjátszásnál tartok és még nem unom.
aláírom a multi tényleg nem lett jó vagyis nekem sem tetszik. de én úgy vagyok vele hogy az csak egy kötelező mert ma már minden játékba kell. meg legalább megpróbáltak valami mást minthogy emberek lövöldözzenek emberekre mint sok más lövöldözős játékban. -
válasz
kriszpontaz #15 üzenetére
akkor az eddig számomra hasztalan lángszóróval leégetem róla és aztán jöhet a hűvös
-
egyébként már az első résztől élőhelymódosítóval vonták be az űrhajót hogy többek közt melegebb legyen a levegő tehát nem szeretik a hideget. (jó nekromorf lennék) lehet annyi lesz a trükk hogy ki kell csalni a hóra a regenerálóst és megfagy
-
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
főleg a 2. rész végén. nem volt eléggé elfoglalva lövöldözéssel az ember még jött ő is feszt....
-
E3 óta nem néztem semmi videót semmi hírt. had legyen majd minden újdonság. de ezt most csak megnéztem hátha nem lő le sok mindent.
nem is lőtt le sok mindent de regenerálódós barátunkat nem tudtam nem észrevenni. pedig nem haragudtam volna ha ezúttal végre kimarad a buliból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest