Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is csak azt mondtam hogy nekem annyira bejön hogy megunhatatlan.
nálam a plasma cutter és force gun kombó az abszolút nyerő. nameg a contact beam is baromi jó de annak csak a másodlagos tüzelése hatékony szerintem viszont az nagyon jó tömegoszlató.
ja meg a detonator is tetszik de nem csak úgy hogy lepakolgatom falakra hanem arconlövöm vele az ellent és elég szépet belerondít testébe -
Ripper a neve. nem a leghatékonyabb de a legnagyobb élmény ezzel a fegyverrel írtani/trancsírotni.
mindig boka magasságra tartottam az emberszabású dögöknél és ahogy beleszaladt lábának annyi aztán ahogy esett előre végigdarálta az egész testét.(#18) Dimitryj lehet hogy rétegjáték. én pl a két játékot összeszámolva több mint 40 végigjátszásnál tartok és még nem unom.
aláírom a multi tényleg nem lett jó vagyis nekem sem tetszik. de én úgy vagyok vele hogy az csak egy kötelező mert ma már minden játékba kell. meg legalább megpróbáltak valami mást minthogy emberek lövöldözzenek emberekre mint sok más lövöldözős játékban. -
válasz
kriszpontaz #15 üzenetére
akkor az eddig számomra hasztalan lángszóróval leégetem róla és aztán jöhet a hűvös
-
egyébként már az első résztől élőhelymódosítóval vonták be az űrhajót hogy többek közt melegebb legyen a levegő tehát nem szeretik a hideget. (jó nekromorf lennék) lehet annyi lesz a trükk hogy ki kell csalni a hóra a regenerálóst és megfagy
-
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
főleg a 2. rész végén. nem volt eléggé elfoglalva lövöldözéssel az ember még jött ő is feszt....
-
E3 óta nem néztem semmi videót semmi hírt. had legyen majd minden újdonság. de ezt most csak megnéztem hátha nem lő le sok mindent.
nem is lőtt le sok mindent de regenerálódós barátunkat nem tudtam nem észrevenni. pedig nem haragudtam volna ha ezúttal végre kimarad a buliból...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest