Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"Amikor egy komolyabb AAA game majd fullra leterheli általános számításokkal az APU-t, akk nem tudom mi fog neked ott grafikát csinálni."
Ami a PS4-ben: az IGP. Csak a jelenlegi x86-os IGP-knél komolyabbra kell azt csinálni, vagy 2x. Meg a hardvert ki is használni, hogy ne csak összevissza tébláboljon amikor számolni kéne valami hasznosat (DX12, Vulcan). Szerintem bármelyik gyártó kiverné ha nextgen konzol szinten tudna egy IGP-jük játékot futtatni."1-2 év múlva középkategorias vga is elég lesz 4k-ra, ki akar akkor majd konzolszinten gamelni?"
Ma még a fullHD korszakban is csak 1366x768 egy mezei noti felbontása, sokszor még a dGPU-s "gémer"nek is. Mire abból 4K lesz... És azt meg is kell hajtani 3D-ben, ami a fullHD-nak 4x-esét igényli teljesítményben. Szerintem erre egy mai csúcs VGA se vállalkozna (persze pasziánszban lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest