Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Vistaboy #58 üzenetére

Ácsi!

Én nem mondtam olyasmit, amit magadra kéne venni. Mivel rögtön az elején le volt írva a cikkben, hogy honnét származik az írás, tisztában voltam vele, hogy nem saját gyártmány.

Nem is én hoztam fel ezeket, így ha megsértődsz, attól elhatárolódok. :)

Az eredetit nem olvastam csak ezt, de gondolom, hogy fordítani tudtok.

A pánikot nem én keltem. ;)

Akárhogyis van, nem személyes dolognak szántam, csupán arra tértem ki, hogy a physx "teljesítmény teszt" így egyben semmiképpen nem fedi a cikkben lévő tartalmat és egy játéktesztnek jó, de a physx teljesítményről bármiféle értelmes következtetést levonni, főleg alkalmazott physx kártya nélkűl ezen szerzemény alapján teljesen lehetetlen.

Viszont rendkívűl alkalmas a valós tudás és tények ismerete nélkűli viccelődésre.
    Bár már marha unalmas évek óta ugyan azokat a "poénokat" olvasni.

(#60) Robi BALBOA

Szerintem az nv nem azt akarja elhitetni, hogy nélküle nincs normális/szép szikra füst stb., hanem azt, hogy a physx-el ez valósághű. Nem csak maga a látvány, hanem a mozgás dinamikája, és az egyéb fizikai tényezők, mint gravitáció, darabokra törő tárgyak, víz mozgása stb.. Ez amúgy nem rossz dolog, csak kár, hogy az üzleti érdekeltség nem feltétlen egyezik meg a felhasználók kívánalmaival.

Új hozzászólás Aktív témák