- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ácsi!
Én nem mondtam olyasmit, amit magadra kéne venni. Mivel rögtön az elején le volt írva a cikkben, hogy honnét származik az írás, tisztában voltam vele, hogy nem saját gyártmány.
Nem is én hoztam fel ezeket, így ha megsértődsz, attól elhatárolódok.
Az eredetit nem olvastam csak ezt, de gondolom, hogy fordítani tudtok.
A pánikot nem én keltem.
Akárhogyis van, nem személyes dolognak szántam, csupán arra tértem ki, hogy a physx "teljesítmény teszt" így egyben semmiképpen nem fedi a cikkben lévő tartalmat és egy játéktesztnek jó, de a physx teljesítményről bármiféle értelmes következtetést levonni, főleg alkalmazott physx kártya nélkűl ezen szerzemény alapján teljesen lehetetlen.
Viszont rendkívűl alkalmas a valós tudás és tények ismerete nélkűli viccelődésre.
Bár már marha unalmas évek óta ugyan azokat a "poénokat" olvasni.(#60) Robi BALBOA
Szerintem az nv nem azt akarja elhitetni, hogy nélküle nincs normális/szép szikra füst stb., hanem azt, hogy a physx-el ez valósághű. Nem csak maga a látvány, hanem a mozgás dinamikája, és az egyéb fizikai tényezők, mint gravitáció, darabokra törő tárgyak, víz mozgása stb.. Ez amúgy nem rossz dolog, csak kár, hogy az üzleti érdekeltség nem feltétlen egyezik meg a felhasználók kívánalmaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest