Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz85
csendes tag
válasz
Uncle Ben
üzenetére
Szia!
Nem tudom, elég régi már a modem (olyan 5év körüli). Amúgy korábban is hívtam a t-home-t nem csináltak látszólag semmit, de megint felhívtam elmondtam mindent, h. használhatatlan a net, és úgy néz ki helyrerakták.
Amúgy ezt a típusú csatlakozást nem lehetne valahogy megoldani, h. állandó net kapcsolat legyen? Ismerősöknek nem ilyen típusú van, de nekik állandó.
Én csak annyit tudtam tenni, hogy az indítópultba beraktam a csatlakozást ikont, így megúsztam egy kattintást
-
zzz85
csendes tag
Sziasztok!
Nálam elég érdekes a helyzet! Este már egyáltalán nem tudok rendesen netezni (még akkor sem ha nem ment egész nap és csak estére kapcsolom be), mert 2-5 percenként megszakad a kapcsolat. Először úgy néz ki mintha menne minden (néhány mp), aztán a kis internetjelző ikonnak csak az első fele villog világos kéken, míg a másik végig sötétkék nem villog (pedig alapesetben villognia kéne-hol világos/hol sötétkéken). Lásd képen.

Aztán nehezen érzékeli, h. nincs net és csatlakozik. T-home-os tárcás net, ugyanilyen modemmel.
Mellékelem a program képét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi