Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunyusviktor
csendes tag
Szia dchard!Kiderült akkor hogy az én vonalam nagyon rossz mert az SNR:6-7db,alapon volt a modem és 2fajta dlink 360r is próbáltam mind két modemnél ilyen alacsony volt az SNR,tehát akkor azt kizárhatom hogy a modem lenne a rossz egyértelmű hogy a vonal rossz.A központól olyan 6-7km-re lakok.Csak az nem fér a fejembe hogy 1 másik modemmel /speedtouch/ hogyan tudok 380-390kb mérni?Az oké hogy ebbe jobb a szűrő és ez képes feldolgozni a torz jeleket,és nem veri vissza,vagy gondolom én valami ilyesmi okból mérek ezzel többet.Szerinted akkor valami frankó modemmel nem tudnám elérni a teljes sávszélt?Vagy hol tudnám megnézni hogy tényleges milyen a vonalam minősége,hogy biztos hogy kiderűljön hogy a vonal szar állapota végett nem kapom meg a szerződésben szereplő sávszélt?Ha megpingelném a központot akkor nem derűlne ki hogy biztosan a vonalam a rossz?De hogyan tudom megpingelni a központot
?Vagy szerinted hogyan tudnám kideríteni 100%-ra hogy a vonalam szar?Vagy verjek sátrat a központ mellé
Légyszi segíts hogyan tudok megbizonyosodni a vonal minőségéről
Az a gond,volt itt már 3-4 szerelő is,de ők amit hoztak szar modemet azzal mértem 220kb-na erre azt mondták hogy itt ennyi a max.Beszereztem ezt a /speedtouch/modemet ezzel meg 380-390kb.Ezzel csak azt akarom mondani hiába szólnék megin a szerelőknek ép hogy a modemen megtalálják az lan meg a dsl bemenetet
.Szal az ő segítségük kilőve.Ezért fordulok hozzád.Előre is köszi a válaszod!
-
hunyusviktor
csendes tag
Oké rendem köszi a gyors választ,amúgy biztos rossz a vonal is,de sztem a modem is rossz,mert másik /speedtouch 546 v6/ modemmel többet mérek gondolom ebbe jobb a szűrő,csak az baj hogy ezt nem tudom így állítani mint a dlink-et.Vagy ez az msdos-os parancsos állítás ez nem csak a dlink-nél van?
-
hunyusviktor
csendes tag
Tessék reseteltem a modemet és most minden alapon van ugye
elvileg.De így meg még lassab a letöltésem.Mert nekem 4mb csomagom van ezzel azért olyan 400-460kb kéne tudnom letölteni,de így hogy alapon van a modem így csak 230kb.Tudnál valami tippet adni hogyan javítsam a vonalat?
[L:/dl/upc/2009-03/09/206707_vf11dtwbjxcue3np_alap.jpg][IMG:/dl/upc/2009-03/09/206707_vf11dtwbjxcue3np_alap.thumb.jpg]
[/IMG][/L][L:/dl/upc/2009-03/09/206707_qovecr50iv7a1nhl_alap_2.jpg][IMG:/dl/upc/2009-03/09/206707_qovecr50iv7a1nhl_alap_2.thumb.jpg]
[/IMG][/L]
-
hunyusviktor
csendes tag
Szia!!Próbálgattam növelni a sávszélleségemet -7500 eddig jó itt még nem szakad a vonal,csak azt nem értem hogy sm50 progi 352kb ír de a mérési oldalak meg max 295kb írnak és ha töltök is max 280-290kb tölt lefele.Tehát nem értem akkor a progi miért ír ki 352kb amikor az nem valós érték mert viszont csak 280-290kb a le sebességem?Itt a kép a Sm50-ről:
-
hunyusviktor
csendes tag
Szia csatlakozom az analfabéták csapatához
.Na akkor így kell be írni a sebesség növelési parancsot?wan dmt set snroffset /és ide kell az érték minuszba pl -7000/???
Mert nekem lenne mit növeli mert 220kb mérek a 4Mb inviteles csomagomnál,az sm50b-progi meg lefagy nem mutat semmit!Ha valaki pontosan tudja a parancsot akkor leírhatná,mert nekem lenne mit növelnem mert kb felén jön a sávszél,mint ami a szerződésbe van,még mielőtt valaki azt mondaná nem fogok a szolgáltatóhoz fordulni,mert nincs értelme!!De lehetséges hogy ezzel a mdemmel nekem nem is fog nőni a sávszél?Aki azt mondaná hogy rossz a vonalam és csak ezért 220kb a letöltésem,annak most szólok hogy 1 másik modemmel 400kb a letöltésem,tehát a vonal jó!Na légyszíves írjátok meg nekem hohy hogyan is van ez a sávszél parancs
-
hunyusviktor
csendes tag
Valaki le tudná írni hogy ezt a sebesség növelési parancsot pontosan hogyan is kell írni?!Előre is köszi
-
-
hunyusviktor
csendes tag
Sziasztok!!Nekem is van 1 ilyen Dlink 360R modemem de nem értem,mert minden led világít rajt az adsl is villog,de nem tudok vele netet csinálni.Azt mondják azért mert én Annex A vagyok,a modem pedig Annex B.Igaz lehet ez?
De nem értem akkor miért villog minden led még az adsl is.Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest