Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunyusviktor

csendes tag

Szia dchard!Kiderült akkor hogy az én vonalam nagyon rossz mert az SNR:6-7db,alapon volt a modem és 2fajta dlink 360r is próbáltam mind két modemnél ilyen alacsony volt az SNR,tehát akkor azt kizárhatom hogy a modem lenne a rossz egyértelmű hogy a vonal rossz.A központól olyan 6-7km-re lakok.Csak az nem fér a fejembe hogy 1 másik modemmel /speedtouch/ hogyan tudok 380-390kb mérni?Az oké hogy ebbe jobb a szűrő és ez képes feldolgozni a torz jeleket,és nem veri vissza,vagy gondolom én valami ilyesmi okból mérek ezzel többet.Szerinted akkor valami frankó modemmel nem tudnám elérni a teljes sávszélt?Vagy hol tudnám megnézni hogy tényleges milyen a vonalam minősége,hogy biztos hogy kiderűljön hogy a vonal szar állapota végett nem kapom meg a szerződésben szereplő sávszélt?Ha megpingelném a központot akkor nem derűlne ki hogy biztosan a vonalam a rossz?De hogyan tudom megpingelni a központot :DDD ?Vagy szerinted hogyan tudnám kideríteni 100%-ra hogy a vonalam szar?Vagy verjek sátrat a központ mellé :DDD Légyszi segíts hogyan tudok megbizonyosodni a vonal minőségéről :R Az a gond,volt itt már 3-4 szerelő is,de ők amit hoztak szar modemet azzal mértem 220kb-na erre azt mondták hogy itt ennyi a max.Beszereztem ezt a /speedtouch/modemet ezzel meg 380-390kb.Ezzel csak azt akarom mondani hiába szólnék megin a szerelőknek ép hogy a modemen megtalálják az lan meg a dsl bemenetet :W.Szal az ő segítségük kilőve.Ezért fordulok hozzád.Előre is köszi a válaszod!

Új hozzászólás Aktív témák