- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunyusviktor
csendes tag
Szia dchard!Kiderült akkor hogy az én vonalam nagyon rossz mert az SNR:6-7db,alapon volt a modem és 2fajta dlink 360r is próbáltam mind két modemnél ilyen alacsony volt az SNR,tehát akkor azt kizárhatom hogy a modem lenne a rossz egyértelmű hogy a vonal rossz.A központól olyan 6-7km-re lakok.Csak az nem fér a fejembe hogy 1 másik modemmel /speedtouch/ hogyan tudok 380-390kb mérni?Az oké hogy ebbe jobb a szűrő és ez képes feldolgozni a torz jeleket,és nem veri vissza,vagy gondolom én valami ilyesmi okból mérek ezzel többet.Szerinted akkor valami frankó modemmel nem tudnám elérni a teljes sávszélt?Vagy hol tudnám megnézni hogy tényleges milyen a vonalam minősége,hogy biztos hogy kiderűljön hogy a vonal szar állapota végett nem kapom meg a szerződésben szereplő sávszélt?Ha megpingelném a központot akkor nem derűlne ki hogy biztosan a vonalam a rossz?De hogyan tudom megpingelni a központot
?Vagy szerinted hogyan tudnám kideríteni 100%-ra hogy a vonalam szar?Vagy verjek sátrat a központ mellé
Légyszi segíts hogyan tudok megbizonyosodni a vonal minőségéről
Az a gond,volt itt már 3-4 szerelő is,de ők amit hoztak szar modemet azzal mértem 220kb-na erre azt mondták hogy itt ennyi a max.Beszereztem ezt a /speedtouch/modemet ezzel meg 380-390kb.Ezzel csak azt akarom mondani hiába szólnék megin a szerelőknek ép hogy a modemen megtalálják az lan meg a dsl bemenetet
.Szal az ő segítségük kilőve.Ezért fordulok hozzád.Előre is köszi a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

?Vagy szerinted hogyan tudnám kideríteni 100%-ra hogy a vonalam szar?Vagy verjek sátrat a központ mellé
Az a gond,volt itt már 3-4 szerelő is,de ők amit hoztak szar modemet azzal mértem 220kb-na erre azt mondták hogy itt ennyi a max.Beszereztem ezt a /speedtouch/modemet ezzel meg 380-390kb.Ezzel csak azt akarom mondani hiába szólnék megin a szerelőknek ép hogy a modemen megtalálják az lan meg a dsl bemenetet
.Szal az ő segítségük kilőve.Ezért fordulok hozzád.Előre is köszi a válaszod!