Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz GIJoe #44 üzenetére

Aha... nézd meg a beállításokat, minden low, 800*600 / 800*480, és épphogydöcög...

Próbálkoztam én is az atommal, néhány újabb játék, ami a több magot és szálat ki tudta használni, ment, pl. CoD4 felbontást kivéve minden low egész tűrhető volt. De pl. egy Morrowind, aminek a gépigénye 500MHz P3 volt, egyszerűen élvezhetetlen volt a maga 1x FPS-ével, amint több mozgó lény volt a látómezőben. CoH alapjáték 2-3 játékosig, kis-közepes pályán még elment (ha az ember húzta is a procit, akkor már kevésbé döcögött), de a később kijött patcheket telepítve minden egyes lövésnél egyszámjegyűre esett az FPS, a proci egyszerűen nem tudta az effekteket, lövések és robbanások fizikáját számolni.
    Én is vártam a Brazost, hogy hátha majd az, de utána kiderült, hogy alig tud többet, nagyot csalódtam benne. Azóta ezeket a lebutított procira alapozókat inkább kerülöm. A Trinity érdekel, mITX-es olcsó lanparty-gépnek, és otthonra a nagygépemhez képest alacsony fogyasztású médiagépnek és retro-játék-gépnek erősen gondolkozom rajta.

Új hozzászólás Aktív témák