Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Az Apple nem csak az Adobe cseszett ki, hanem sok más fejlesztővel is, akik már készítettek programot iPhonera és fenn van az AppStoreban."
Tudom. Viszont az Opera nem volt lusta és megírta a Minit iPhone-ra. Az Adobe-nak se sírjon a szája. Bár náluk ez már bevett szokás, ugyanis egy tetves 64 bites Flash plugint nem képesek kiizzadni magukból, ami már lassan 6 éve várat magára.
Ha szeretnék a termékeiket iPhone-on terjeszteni, akkor írják meg arra. Ha lusták hozzá, akkor meg ne ugráljanak."Ha te jártas vagy bennük említhetnél egy párat, ami nem C, C++, Objectice-C és C#-ben voltak megírva, és pl. "2: Hulladék és erőforrászabáló.""
Idézet a cikkből:
"mellett letiltották azon fejlesztőeszközöket is, amelyek C# és .NET programkódból készítenek iPhone-os szoftvereket."Én sem ismerem az iPhone-t, maga a telefon afícsörgazdagsága miatt "belopta magát a szívembe",
ettől függetlenül attól minden csak jobb lehet, mint amilyen egy Java alkalmazás mondjuk Symbian-os telókon. Akármi is áll a hátterében (mert nyilván a pénz) megértem a döntésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest