Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeAr
csendes tag
"Nem lehet, hogy az Apple akarja megírni ezt a bizonyos generátort? Vagy az azért túl nagy falat lenne neki?"
Nekem inkább az a gyanúm (hirtelen ötletem) támadt, hogy inkább azt akarják hogy más platformok emulálják az övékét, vagy legalábbis így lehetne megoldani a hordozhatóságot. Obj-c fordító van GCC csomagban is, elvileg nem lehetetlen az API-jukat reprodukálni. Persze az egész gépet nem lehet, az már koppintás, amit eddig is üldöztek. De szerintem csak hallaniuk kellene ilyen ötletről, és máris kitalálnának valamit, hogy megakadályozzák. Hasonlatként az MS se nagyon szerette eleinte a Mono-t, aztán most kezd megbékülni vele, talán ez ilyen úton halad majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest