Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
alamuszi
üzenetére
apám filmes, szóval én is sokban
láttam PC-t persze, de inkább irodákban, vágásra inkább mac a jellemző, aztán lehet csak nekem volt ilyen szerencsém. persze kisebb helyi tévéknél megint más a helyzet, de ott még egy normális pc-re sincs nagyon keret és inkább azt használják, amit épp akciósan sikerült összekaparni. meg azt is szokták mondani, hogy valahogy jobbak a codec-ek mac-en vagy mi a manó.. meg hát azért a nagy számításigényű feladatoknál sokat számít a sokkal jobb erőforráskezelés. ja és apám is PC-t használ vágásra edius-szal, mivel azt (windows) szokta meg..lapkiadónál, nyomdáknál viszont tényleg nem sokat, de nem tartom véletlennek azt, hogy alapvetően ha a mac szóba kerül, akkor a dtp és a filmezés egyszerre ugrik be mindenkinek, valamint a maces portálokon lévő arcok nagy része mind ilyesmikből él.. Az egy másik kérdés, hogy ezt ma már windowson is legalább ugyanúgy meg lehet csinálni, viszont egy designer csak igényes annyira hogy egy kellemesebb környezetben dolgozik.
"
"persze-persze a Mac kihalóban van, igazából csak az vesz ilyet, aki sznob, gazdag és az apukájának van pénze."
Persze a profik Mac-et használnak mi, a többi meg hlye , na ez már az igazi sznob apple viselkedés, erről ennyit.
"vs
"
Persze jó szokás szerint mint a barátaid, szavakat adsz az emberek szájába, hagy ugorjanak rá mi...
"most akkor ki és mit csinál vagy wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mozilla Firefox
- Spórolós topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
láttam PC-t persze, de inkább irodákban, vágásra inkább mac a jellemző, aztán lehet csak nekem volt ilyen szerencsém. persze kisebb helyi tévéknél megint más a helyzet, de ott még egy normális pc-re sincs nagyon keret és inkább azt használják, amit épp akciósan sikerült összekaparni. meg azt is szokták mondani, hogy valahogy jobbak a codec-ek mac-en vagy mi a manó.. meg hát azért a nagy számításigényű feladatoknál sokat számít a sokkal jobb erőforráskezelés. ja és apám is PC-t használ vágásra edius-szal, mivel azt (windows) szokta meg..