- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Panel. Tipikus négyemeletes panelház lift nélkül.
Kívül nincs beburkolva semmivel, látszik a csupasz szürke panel.
Esztergom. Bánomi lakótelep.
A lakás alaprajzából is felismerhető a tipikus kétszobás panellakás alaprajza.Valóban nem tudom a kéményt hogyan oldhatták meg, biztos van rá magyarázat.
-
Hát most olyat fogok írni..
Lehet, h nem hiszitek el, de én már láttam négyemeletes panelház negyedik (!) emeletén cserépkályhát. Dobtam is egy hátast.. tipikus panelházi kétszobás lakásban az általam pirossal jelölt részen a két szoba között egy ajtó szokott általában lenni, namost itt egy cserépkályha volt.Ez egy albérlet volt Esztergomban.
Hát nem vettük ki; de volt egyéb furcsaság is a lakásban: például bojler a fürdőkád felett. Én városi gyerek vagyok, megszoktam, h meleg víz folyik a csapból, bojlert unokatestvéreimnél láttam, meg nyaranta a Balatonnál szállásokon.. Itt meg panelházban a fregoli helyén egy ormótlan bojler fogadott.. pppppppffffffffffff..
Azonkívül a lakásban egyedi gázfűtés volt kiépítve oly módon, h az eredeti csővezeték is megvolt, plusz a gázfűtés vezetékei a radiátorokhoz, amik ez miatt kicsit át voltak helyezve..
Valami nem lehetett rendben a tulajnál se, mert azt hangoztatta, h azért van a cserépkályha is, mert ha valaki ragaszkodik ahhoz, akkor fával is be tudjon fűteni, ne csak a gázfűtés működjön...Hátt, ilyen is van.. 2008, Esztergom..
Am szép nyolcvanas évekbeli tapéta is volt a szobákban, a konyhában fogott a fal ha nekidőltem, kopott ronda padlószőnyeg a kisszobában, és bónuszként a parketta recsegett a nagyszobában. És mindez 40ezer plusz rezsi volt, három havi kaucióval.. Hát ki az a marha aki ilyen komforttalan lakásba költözne?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest