Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez van ott:
""A processzorban magonként egy, azaz összesen hat darab 512 kB-os L2 gyorsítótár kap majd helyet,..."
Talán egyszerűbben így nézne ki: A processzorban magonként 512kb L2 cache lesz, az L3 pedig 6MB. Pont. Ebbe nem lehet belekötniDe végül is oly mind1, csak némi ellentétet éreztem a mondatban. Nekem érdekesebb mi van az x2 220-szal? x2 240 új néven vagy csak 2x512kb benne a cache? lusta vagyok megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest