- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreSzépíteni lehetne rajta, de az értelmezhetőségébe nem lehet belekötni, aki megpróbálja beletörik a nyelve  
- 

Chaser legenda Ez van ott: 
 ""A processzorban magonként egy, azaz összesen hat darab 512 kB-os L2 gyorsítótár kap majd helyet,..."
 Talán egyszerűbben így nézne ki: A processzorban magonként 512kb L2 cache lesz, az L3 pedig 6MB. Pont. Ebbe nem lehet belekötni De végül is oly mind1, csak némi ellentétet éreztem a mondatban. Nekem érdekesebb mi van az x2 220-szal? x2 240 új néven vagy csak 2x512kb benne a cache? lusta vagyok megnézni... De végül is oly mind1, csak némi ellentétet éreztem a mondatban. Nekem érdekesebb mi van az x2 220-szal? x2 240 új néven vagy csak 2x512kb benne a cache? lusta vagyok megnézni... 
- 

Chaser legenda Lehet igazad van, nem mindig tudok elmenni abu megfogalmazásain..így nem lett volna egyszerűbb?  A processzorban magonként 512kb L2 cache van és 6MB L3. Pont. A processzorban magonként 512kb L2 cache van és 6MB L3. Pont.adorjant: Hát gyáriban tényleg nem sűrűn fordul elő ilyen, de igazából létjogosultsága csak anti voltage lapban van, máshová én nem vennék ilyen szép felárral pláne. 
- 

Chaser legenda Nem olyan nagy kunszt az  Bármelyik jobb példánnyal elérhető ekkora órajelen. Ez csak arról szól minél több pénzt húzzanak le azoktól akik nincsenek a szeren Bármelyik jobb példánnyal elérhető ekkora órajelen. Ez csak arról szól minél több pénzt húzzanak le azoktól akik nincsenek a szeren![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) vagy olyan megoldásokba ahol nem lehet manual feszt csökkenteni. vagy olyan megoldásokba ahol nem lehet manual feszt csökkenteni."A processzorban magonként egy, azaz összesen hat darab 512 kB-os L2 gyorsítótár kap majd helyet, az L3 gyorsítótár pedig 6 MB kapacitású lesz." Ha magonként 512kb a cache, akkor az összesen nem 6MB...valami nem stimmel. Az x2 220 nem véletlenül 2x512kb cache-t tartalmaz? Mint a 215. Érdekes lenne, mert akkor 1:1-ben x2 240. szerk: A legjobb és talán egyetlen E3300-am valahol 0.8V körül tudta a 2400mhz-ét, prime alatt az egész gép konnektorból 53-55W volt. A táp hatásfoka ugyan jó volt, de közel nem 100%, így a valós energiaigénye úgy 45W körül lehetett...ebből gazdálkodott ugye a cpu, NB, ramok, HDD és az optika, meg 1-2W a táp ventijének is kell..lehet számolni  
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)