Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok ez a demo topicja, gyertek a sima Crysis 2 topicba.

-
-
g3d
tag
Fajin, tegnap megvettem, este kipróbálnám, erre nem enged aktiválni. Először azt írja, hogy ezzel a kóddal csak március 22. hajnali egy óra után tudok aktiválni. Ma reggel meló előtt ránézek, akkor meg azt kapom, hogy 24-e után tudok aktiválni
Marhára megérte előrendelnem...
(Igaz, legalább kaptam mellé ingyen egy Battlefield BC2-t!) -
karakpecze21
senior tag
Nekem ma jön meg a Criysis 2.

kíváncsi leszek rá milyen, mert a demo-t nem igazán tudtam kipróbálni. -
ChromeX
addikt
Már nincsenek demo szerverek? feldobtam de nemtalálok semit

-
r-chee
őstag
A Limited Edition spec bónusz tartalmait sima alap játék multijában is lehet unlockolni, avagy nem?
Lesz elérhető map editor sdk, tehát lesznek későbbiekben egyedi pályák a játékban? -
-
Henryk
aktív tag
-
Henryk
aktív tag
Üdv gamerek!
Meg van rendelve a game, elvileg keddre itt lesz futarral.
Harman toljuk majd haverokkal, van sajat TS szerverem, ha lesz ra igeny adok majd elerhetoseget, es johet aki tarsasagra vagyik.

-
_csocso_
senior tag
válasz
izomhod
üzenetére
Elsősorban a procit az alaplapot, aztán a videókártyát még hozzá, meg kis plusz ram sem ártana, ha tápod sem valami egetverő akkor talán még azt is
.
Viccet félretéve, tényleg min. egy Athlon II, 4GB ram, egy 5670, normális táp kellene egy 1280x1024 felbontáshoz is. Persze ha korszerű gépet szeretnél, akkor Sandy Bridge kellene már. Itt kérdezz. -
izomhod
őstag
srácok, úgy döntöttem, hogy megveszem a crysis 2-t, de azt hiszem, hogy a gépemben is elkel majd némi változtatás
ilyen most a gépem:
athlon 64 x2 4400+
2giga ram
512 mb 8600gs
xpszerintetek min kéne upgradelni elsősorban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Crytek szerint lesz védelem a teljes játékban, jövő héten kiderül hogy tényleg így van-e.
Az biztos hogy én nem fogok ilyenekkel játszani, inkább azonnal lecsatlakozok arról a szerverről. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Szép. Írtam is neki kommentet.
-
Ferko75HUN
senior tag
Na reméljük, ilyet nem látunk sűrűn majd a teljesben.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ebből is látszik mennyire népszerű volt a demó. Kíváncsi vagyok hogy a teljes játéknál is lesz-e ilyen sok ember.
-
AS
félisten
Ma is játszottam volt kb 20 szerver

-
Silverss
aktív tag
Hogy-hogy elkéstem?
Zárt körű?
Mert Steamen villog a Demo logo. -
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
A Crysis 2 demó DX11 támogatású? Megfelel az eredeti játék "kispórolt" verziójával?
Hamarosan lesz új gépem és szeretnék beszállni egy meccsre. -
BalaNce87
addikt
Én is előjegyeztem
Kivi vagyok mikor kapok mailt, hogy lehet rendelni is.Amúgy csak én érzem úgy, hogy a grafika kicsit ilyen konzolgyanús lett? Nyilván a multira hegyezték most ki, emiatt le kellett vinni a grafikai szintet, hogy élvezhetően fusson sokaknak.
De akkor meg miért írnak olyanokat, hogy max grafhoz 2giga VRAM kell, meg i7-es cpu?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BalaNce87
üzenetére
Pont azért szerintem hogy minél jobban várd a játékot, és vedd meg minél hamarabb. Mondjuk Ps3 demó meg ma indult, szerintem az megjelenésig menni fog.
Amúgy már nem lehet csatlakozni a szerverekre. Most fél tízkor 8db szerver online, de mindegyik teli van. Ennyit a demórol. Crytek így is adott még egy két nap plusszot. Találkozunk a teljes játékban, egy hét múlva. (bár ha úgy vesszük akkor másfél hét múlva)
-
BalaNce87
addikt
Nem lett rossz szerintem se, de egy két perk azért szerintem nevetséges. Pl az, hogy látom a cloak-olt embereket, vagy a nano vision, ami szintén értelmetlenné teszi a láthatatlanságot.
Vagy az, ami könnyebbé teszi a célzást, mert nem rúg annyira vissza a fegyver
Mindent ami izgalmassá teszi ellensúlyoznak valamivel. 
Amúgy miért nem hagyták, hogy a megjelenésig fusson a demo?

-
ffodi
veterán
Most játszottam még 4-5 kört, viszont most már tényleg vége a mókának, mert már csak 5-6 szerver van. Ez előbb kidobott, "connection lost" üzenettel, és eltűntek a szerverek, pedig épp 8/0-val álltam az első helyen, na mindegy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Laraxior:
Szerintem megveszem a játékot, mert a multi része nagyon jóra sikeredett.(a demo alapján legalábbis)
orichalcos:
A privire elfelejtettem válaszolni, de nemsokára pótolom a hiányt.

-
Ferko75HUN
senior tag
Jól van, rád hallgatok, 1 órát már én is álltam sorban náluk és az sem esett jól.
Gondoltam én is erre a rendelésnél és úgy voltam vele hétfőig kibírom, de azóta változott a helyzet és nem esne jól,ha látnám itt, hogy micsoda csatákat vívtok és én nem mehetek.Tomek: A nevem után található 75. az nem az I.Q-mat mutatja sajnos,hanem a születési évemet, a játék szempontjából lehet jobban járnék az elsővel és én lennék az agyatlan Terminator.
Viszont mivel a második az igaz,így az oltásokat is nehezebben viselem.
De mikor játszottunk szimpatikus voltál,ezért khmm.. az úrfit a tisztelet jelének tekintem.
-
Taplo
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Az úrfit tiszteletből irtam nem kötözködésből.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Végül is ugyanott vagy vele. Ha online megrendeled, akkor is csak másnap tudod átvenni személyesen. És bízz bennem, nem akarsz két órát ott várni míg sorra kerülsz:
Én karácsonykor két órát vártam, pedig csak a házamat vettem meg. 
Nagyon sokan megrendelték a játékot szerintem, és sokan személyesen akarják majd átvenni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Köszi!Frz, kexksz:
Iponos rendelésről:
" Ha megrendelek valamit, mikor kapom meg?
- Személyes átvételnél a megrendelt termékek másnap 15 órától (amennyiben reggel 7:00-ig
beérkezik a megrendelés, még aznap 15 órától) átvehetőek az üzletünkben.
Házhozszállításnál másnap adjuk át a futárnak, akik maximum két nap alatt, de általában már
egy nap alatt házhoz szállítják a termékeket, így rendelés után körülbelül 2-3 nap alatt
megérkezik Önhöz." -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ennyi erővel ti is anyázhatnátok amikor lelőttelek titeket vagy amikor ti engem. Utóbbiból amúgy is több volt.

Ez csak egy játék. Élvezzétek.
-
Ferko75HUN
senior tag
Egy h.sz-ben próbálok válaszolni nektek srácok.
Ismerem az ilyen embereket, ezért írtam, hogy valószínűleg 1 meztelen nővel(férfival
, kinek mi az érdeklődési köre) nem tudnának mit kezdeni.
LamaCube: Azért léptünk le,mert nem esett jól ellenük a játék, S9-el kezdődött a nevük, voltak 4-5-en, falkában támadtak,ami nem baj, de ha véletlen sikerül lekapnom a suttyóját,akkor ne legyen gusztustalan és ne írogasson!TaploBandaTomek: Nem tudom miért "úrfizol", tegnap előtt egész jót játszottunk együtt!
k4csa jól látta a helyzetet, nem általánosítottam erről az egy burnyákról írtam le a gondolatom, az hogy vannak ilyenek,hogy semmi más értelme nincs az életének csak a játék
meg a K/D arány, az meg nem általánosítás, hanem tény. Tehát ne vedd magadra, mert például te normálisan reagáltad le, amikor sikerült 1-2 alkalommal leszedjelek, ezért egyáltalán nem haragudtam rád amiért lekaptál 20x , mert a jobbtól nem szégyen kikapni és lehet tanulni.
kexksz: Én is tőlük rendeltem meg, 24-én postázzák a játékokat, tartok tőle ,hogy csak 28-án hétfőn érkezik meg.
-
Laraxior
titán
tessék akkor átbújni Wars-ozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kexksz
addikt
Tessék gyerekek, így kell ezt csinálni, autogrammot majd a műsor után adok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Marhára megérte előrendelnem...
(Igaz, legalább kaptam mellé ingyen egy Battlefield BC2-t!)

Fél perc múlva meg telítve volt minden.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jaa hogy te meg sem akartad venni?