- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nekem Elite 331-em van és semmi gondom vele. A rögzítők jók nekem, mivel 4 db van így átraktam a másik oldalra egyet az ASUS DVD írómnál, és nem rezonál. Két db HDD-m van a gépbe az egyiket legfelülre a másikat legalulra raktam a szellőzés miatt is meg amiatt is, hogy elférjen a HD4850-esem. A hátsó PCI- tartó bizgentyű nekem elbírta a Sapphire HD4850 dual slot-os nagy hűtős VGA-t csavart nem használtam. Egyedül nekem is az a gond vele, hogyha belenyúlok a házba és visszarakom a bal oldallapot akkor rezonál, ilyenkor rácsapok és abbamarad a rezgés.
Egyedül az oldallap (bal) nem tetszik azon segíteni fogok egy moddinggal, ki fogom vágni és rakok bele plexit vagy inkább vékonyabb üveget (nem karcolódik, mint a plexi), ezzel merevebb is lesz a bal oldallap nem fog rezonálni. A gépben előre egy kék LED-es 12-es venti van így szolid fény van napközben, de van benne egy kék neonpár is ami szépen kiszűrődik az előlap miatt. (persze le lehet kapcsolni). A hűtése jó a lyukacsossága miatt, hátránya a zaj jobban kiszűrődik. Ezért halk ventiket raktam bele, hátra egy AC Arctic Fan 9L került, a CPU-ra meg CM HyperTX2. Szóval én is csak ajánlani tudom elég sokat szereltem benne, sokat mozgattam és nem esett szét. Tápból meg egy FSP ATX-400PNF került be.Codegen-t meg röhely azt mondani, hogy jobb sok haverom igénytelen a gépét illetően és a kánikulában levett oldallappal is gondjuk van a hűtéssel. (túl zártak a Kode-genny házak sokba még ventit se lehet rakni előre.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest