- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mystic
tag
Sziasztok!
Nekem egy CM 690-es van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha most kéne választanom, akkor megint ezt venném.Az akasztott embert még az ág is húzza
-
pincehely
addikt
Nekem Elite 331-es van, de a ház oldalai úgy rezonálnak, hogy nem tudok velük mit kezdeni, mikor az a jó, hogy meghúzom a tartó csavarokat, mikor ha lezítok rajtuk.
Nekem is 690-esért fáj a kicsi szívem, de anyagi nehézségek közepette csak álom marad azt hiszem.http://kefetemap.deviantart.com/
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nekem Elite 331-em van és semmi gondom vele. A rögzítők jók nekem, mivel 4 db van így átraktam a másik oldalra egyet az ASUS DVD írómnál, és nem rezonál. Két db HDD-m van a gépbe az egyiket legfelülre a másikat legalulra raktam a szellőzés miatt is meg amiatt is, hogy elférjen a HD4850-esem. A hátsó PCI- tartó bizgentyű nekem elbírta a Sapphire HD4850 dual slot-os nagy hűtős VGA-t csavart nem használtam. Egyedül nekem is az a gond vele, hogyha belenyúlok a házba és visszarakom a bal oldallapot akkor rezonál, ilyenkor rácsapok és abbamarad a rezgés.
Egyedül az oldallap (bal) nem tetszik azon segíteni fogok egy moddinggal, ki fogom vágni és rakok bele plexit vagy inkább vékonyabb üveget (nem karcolódik, mint a plexi), ezzel merevebb is lesz a bal oldallap nem fog rezonálni. A gépben előre egy kék LED-es 12-es venti van így szolid fény van napközben, de van benne egy kék neonpár is ami szépen kiszűrődik az előlap miatt. (persze le lehet kapcsolni). A hűtése jó a lyukacsossága miatt, hátránya a zaj jobban kiszűrődik. Ezért halk ventiket raktam bele, hátra egy AC Arctic Fan 9L került, a CPU-ra meg CM HyperTX2. Szóval én is csak ajánlani tudom elég sokat szereltem benne, sokat mozgattam és nem esett szét. Tápból meg egy FSP ATX-400PNF került be.Codegen-t meg röhely azt mondani, hogy jobb sok haverom igénytelen a gépét illetően és a kánikulában levett oldallappal is gondjuk van a hűtéssel. (túl zártak a Kode-genny házak sokba még ventit se lehet rakni előre.)
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Nagyon szép kis doboz elvileg ma jön nekem meg egy ilyen vagy egy 331.első kocka építés
-
elfelejtette
veterán
Eddig 5 gépet raktam össze az Elite 331-es házzal, és egy pár kisebb kellemetlenséget leszámítva egyikkel sem tapasztaltam azokat a hibákat, amikre eddig panaszkodtatok. Igaz, hogy a tulajok nem ráncigálják hetente a gépüket.
Most a legújabb gépet ebbe a 335-ös házba szereltem be, és örülök, hogy megoldották a 331-esben tapasztalt hibát, az előlapi csatlakozók elhelyezési problémáját, vagyis hogy nincs előtte a ventinek. A 331-nél ha elölre akartam tenni ventit, akkor le kellett csavarozni az előlapi csatlakozók tartóját, hogy a csavarok furatához hozzáférjek.
Ráadásul végre nyugodtan le lehet szedni az előlapot anélkül, hogy el kellene kiráncigálni a vezetékeket a házból..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pincehely
addikt
MIben tér el ez a típus a 331-es házikótól?
Kinézetben nem sok különbséget látni köztük.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Rederik
tag
Sziasztok,
A benne lévő 12cm-es ventillátort lehet valahogy szabályozni? Elméletileg a 3 csatlakozó ezt jelenti nem?
Engem is az előlapra szerelt állapot során kialakult szélzaj idegesít, mert alapból tényleg csendes lenne a gép.
Rederik
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Nekem Giga GZ-X2-m van, ami állítólag ugyanaz, mint az elite 330, ami meg ugyanaz, mint a 335. (mármint belülről...)
Szóval olyan problémám lenne,hogy 2 lapra köthető hangcsati van, az egyik AC97 felirattal, a másik sárga színnel. Melyiket kell bekötni ahhoz, hogy működjenek az első hangcsatik?
Előre is köszi! -
picur220
veterán
De tapasztaltam különbséget, mégpedig azt, hogy az AC97-es nem működött, a HD Audio pedig igen Ugyanis az AC97-et kötötték be a boltban, amikor összerakták, de nem ment. Nagy kínlódással átkötöttem a HD-re, és ezzel szépen megy.
Egyébként a ventiket lehet vmi progival szabályozni, vagy csak külön potival?[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz picur220 #117 üzenetére
Érdekes,nekem ment mindkettővel,de az az igazság,hogy én mostanában be sem kötöm a kábelt,hanem egyből kihúzom a házból.
A boltosok elég gyökerek lehetnek ha ilyet nem tudnak.Am sztem akkora nagy kínlódás nem lehetett vele,mivel csak ki kell húzni az egyiket és helyére kell dugni a másikat.
Sztem vmilyen progival is lehet szabályozni,de az a biztos,ha egy potit veszel,az mindig kéznél van,és közvetlen.Üdv, Balázs
-
eladohardver
őstag
Jónagy dzsumbujlett CM 335 6db hdd-vel kép2 kép3 kép4
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
bigga
aktív tag
Nekem elite 331es van, és az lenne kérdésem van-e lehetőség egy Audigy kártyával összekötni a hangkari kivezetést - létezik valami átalakító ehhez a kábelcsodához vagy felejtsem inkább el? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy csak az alaplapihoz lenne jó.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
bigga
aktív tag
válasz eladohardver #122 üzenetére
Kösz a segítséget, bocs már hogy beírtam a kérdést . Google meg nem a haverom, tőlem akár fel is fordulhat.. Inkább Wikit választanám.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Zohan
senior tag
szerintetek ehhez lehet külön kapni plexis olallapot?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
winley
csendes tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban hogy befér e a házba egy CM Hyper 212-es hűtő? Ez valamennyivel keskenyebb mint a 331-es ház,és abba is elég neccesen fért be!
-
jocek91
aktív tag
Hát ha megint vennék házikót biztos nem ilyet vennék, rezonál mint az állat. Akinek meg 6db vinyója van az nemtud beletenni vga-t sem.
-
eladohardver
őstag
még jó h gts250 van benne a rezonálás nálam is volt... de megoldható! mégpedig csavarozással rögzítettem a hdd-ket. 1db hdd nek van brutál hangja, sajna egy samsung F3-nak vmi eszméletlen hangokat ad ki... bnőmnek szintén... persze az első 1-2 hónapban tök halk volt. még1x samsung hdd-t soha!
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Zohan
senior tag
válasz eladohardver #126 üzenetére
és vajon a ninja 3???
egyéb: nekem egyáltalán nem rezonál szerintem elég jo kis kuckó tény am tény hogy kicsi de ennyi pénzért mit várunk egy cm 690est? vagy cosmos s-t?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Funabashi
csendes tag
Én decemberbe vettem egy gépet ilyen elite 335-be van. Amugy nekem tetszik meg a szerelhetőség stb. Meg hát a régi 9 éves gépem házához képest ami azt se tudom milyen ahoz képest ez 10szer szebb. Rézben itt ajánlották ezt ilyet vegyek már mint az elitet. Ami mondjuk mostanra kezdett elojonni, 2010 decemberébe vettem karácsony elott, és 1-2 hétig tényleg halk volt meg néha olyan volt mint ha nem is hallanám hogy forog benne valami, lehet mondjuk én képzelem be de mint ha hangosabb lenne, nem azt mondom hogy elviselheretlen de azért apro szélsuvités szeru meg apro rezonálás szeru hang van. A tápom pedig nem tul rossz, FSP SAGA II 400W, viszont a proci hutom az gyári AMD ami a dobozba volt hozzá. Azok jónak számitanak vagy érdemes lecserélni? Csak nem tudom mi menne rá egy AMD Athlon X3 445 3.1GHZes procira.
-
eladohardver
őstag
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #132 üzenetére
Köszi ez biztos jó meg néztem róla képet elég durva, de nem kéne nekem ennyire extreme, meg drága. Ennel olcsobb de jó meg halk? Abszolut kinai vagyok proci hutokbe.
[ Szerkesztve ]
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #134 üzenetére
Kiprobáltam amit mondtál és mikor megállt egyböl csend lett
-
Semm1
tag
válasz Funabashi #133 üzenetére
Ha veszel, akkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy nem-e érdemes pár ezer forintot hozzárakni, és akkor még később(nem 3-4 évre gondoltam) is jó, és halk lesz. Maximum csak ventilátort kell rajt cserélni...
Ami most elég lenne neked az egy Cooler Master Hyper TX3, jól hűt, halk is lesz azon a processzoron, a gyárihoz képest meg főleg. Később esetleg 4 magos processzorokra is elég lesz, de terhelve megjön a hangja. Sőt ha veszel rá egy jobb ventilátort, akkor valamivel jobb, és sokkal halkabb lesz, de így már ugyanott vagy mintha vennél egy CM Hyper 212+ -ot.[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz eladohardver #137 üzenetére
Az sem mindegy ugye, hogy mennyit akar rákölteni, mert hiába halkabb 9000 forintért egy hűtő, ha ő nem szán rá ennyit. Nem olyan hangos egy TX3, mint egy gyári AMD hűtő, és őt elsőre még a gyári sem zavarta, ezért gondoltam a TX3-ra.
Nem is azt írtam, hogy csak ezt veheti, sőt, írtam mást is... -
Funabashi
csendes tag
Egyébként van valami igazság vagy én is igy gondolom, mert nekem most nem arra kéne mert tunning vagy valami csak egy megbizható de halk és jó a gyári helyett, matterhörn persze tök jó lenne csak sose koltottem 16ezret csak egy cpu coolerért. De lehet tényleg elég lenne egy tx3, meg ugy mindenki vagy ezt mondja vagy hogy xtreme rev2, a rev2be mondjuk az hogy ilyen nagy kocka az nem tetszik, meg én még abba vagyok hogy a huto az olyan hogy alul a borda és visszintesen elfekszik a ventillátor, de ahogy nézem most már ez a divat hogy fuggoleges meg nagyon nagy? A tx3 nal meg mindenhol azt olvastam jó jó de hangosabb mint ez meg az, most az mennyire hangos vegul is? De ha te vennel akkor milyet vagy melyiket?
-
eladohardver
őstag
válasz Funabashi #139 üzenetére
Ha alul borda felül ventit akarsz, akkor Cooler master geminii S... Milyen lapod van? Nekem ez a borda egy asrock lapban van szintén egy athlonII procin... asrocknak elég jó a ventivezérlése így nagyon halk ra tudom venni... kb 800 fordulat... táp hangosabb....
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #141 üzenetére
Nekem is asrock lapom van M3A770DE.
-
eladohardver
őstag
válasz Funabashi #142 üzenetére
akkor nézz be a biosba és keresd meg a .....őőőő asszem hardvare monitor fület és azon belül a cpu fan control... vagy melyikre van neked rárakva a venti... Ott be tudod állítani milyen fordulaton pörögjön a légkeverő... így 1 hűtés cserét is megúszhatsz... tesco gazdaságos
Hacsak nem csapágyas az a venti...
[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Coolermaster Elite 335 házba beszerelhető-e gond nélkül egy Chieftec 450GPS-A tápegység? Köszi előre is.
-
eladohardver
őstag
válasz Tappancs2001 #144 üzenetére
ATX Szabvány tápok mennek bele....
-
Semm1
tag
válasz Funabashi #139 üzenetére
Nekem most egy TX3-am van, ami egy Phenom II X4-est hűt, persze tuning nélkül. 1900 fordulattol kezd hangos lenni, de alapon alig hallani, viszont ha sok ideig van terhelve akkor hangos, de ez egy Phenom-on, de még így sem olyan hangos mint a gyári, és nem is forog maximumon...
Ha én most vennék, és tuning mellé, gondolva esetleg a következő processzorom hűtésére, akkor nem sajnálnám rá a 8-10000-ret sem, az AC Xtreme Rev.2 jó és halk is, van még a Cooler Master Hyper 212+, ezek 4 magos processzorokon is jó kisebb tuning mellet, egyik sem lenne hangos nálad. Én az AC-t venném a kettő közül, ha a hang a fontos, de akármelyiket is veszed a 3 közül, mind halkabb lesz a gyárinál, persze ehhez az alaplapon is be kell állítani azt, hogyha nem meleg a processzor, akkor ne forogjon maxon a ventilátor, lehet most is csak ez a baj nálad, nézd meg ahogy eladohardver is írta.
Álló bordásat vegyél, hatékonyabbak, eleve, nem véletlen hogy a legjobb hűtők is állók.
Viszaont arra érdemes rákérdezned, hogy a számítógépházadba milyen hűtők férnek bele.[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz eladohardver #147 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig nekem is ilyen házam van. Persze viszonyításképp néztem, de csak azt, hogy a 136 mm magas TX3 fölé már egy 25 mm vastag ventilátor pont nem fér be. Talán 157-158 mm magas lehet maximum egy hűtő ebbe a házba...
Jó tudni, később tuning miatt, lehet majd kell egy jobb hűtő. -
balintka
addikt
Ilyen cooler master elite 335 házam van. Azt vettem észre, ha az alaplapra rá van dugva az előlapi USB-k csatlakozója, és be van dugva a Front panel csatlakozója, és rádugok bármit (hangszóró, fülhallgató stb) az előlapi hangcsatlakozóra, az sistereg és zörejeket lehet hallani.
Mi lehet az oka ennek? Tervezési hibás a ház?
Egyébként az előlapi hang csak akkor szól,ha a sárga HD audio csatlakozó van az alaplapra dugva, az AC97-tel nem működik. Most kikötöttem az előlapi hangot.
[ Szerkesztve ]
-
-
talmam
tag
ez kimkaradt
bár lehet hogy nem ide tartozik de ennek a rajznak lehet hinni ?
[link]AC freezer 13 pro-t gondoltam venni és ha igaz a rajz akkor befér..
Azt hallottam hogy amd procikra csak 90 fokkal elforgatva megy fel, van hozzá átalakító keret amivel a rendes irányba felszerelve a ház hátulja felé fújva lehet felrakni.
lehet hogy hülye kérdés de ez a keret nem változtat a magasságán ugye ? -
Erdei Mokus
csendes tag
Nekem ugyan ilyen gépházam van és nem tudom milyen proci hűtőt vegyek bele mert ugye elég keskeny és nemférne bele egy nagyobb hűtő....
Alaplap: Gigabyte GA-880GM-D2H
Processzor: AMD Phenom II X4 965 BE
Házoooler Master Elite 335Ha van tippetek vagy ötletetek akkor légyszi osszátok meg velem.....
Előre is köszi....
Mokus
-
eladohardver
őstag
válasz Erdei Mokus #154 üzenetére
Belefer sychte mugenII a vagy Alpenföhn Matterhorn
Am ha valakinek kellhet egy ilyen n házikó nálam porosodik egy.... Van rajta egy horpadas oldalán, neki toltam a széket xD
-
pook20
aktív tag
sziasztok!lenne egy két kérdésem/full hülye vagyok hozzá!/
-ha előre be szerelek egy ventilátort akkor a szivacs maradhat?vagy nem fogja le a levegőt?
-ha kiveszem a szivacsot akkor jobb lesz a levegő áramlás?válaszokat előre is köszönöm szépen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
köszi!és ha mögé rakok egy ventilátort ami világit az mennyire befolyásolja a fényt?/csak azért kérdezem mert igaz elméleti de egy kicsit át szeretném alakítani a házat!/
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Bjørgersson
félisten
Előre csak a házon belülre lehet ventit rakni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #160 üzenetére
Elöl és hátul van neki hely 120mmes és oldallapra lehet tenni egy 80 ast ha szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Igen, a váz és a műanyag közti részre gondoltam. Nekem viszont nem slim ventim van, úgyhogy akkor nem erőltetem. Köszönöm!
Erre átszerkeszti.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #162 üzenetére
bocsi olyan hülyén megfogalmazottnak éreztem de akkor még elolvastad
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Igen, láttam és még meg is értettem, nem volt vele semmi gond.
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #164 üzenetére
az a lényeg akkor örülök hogy tudtam válaszolni
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozok új oldallap vásárlásán. 335 -ös házam van,a gyári oldallappal..de mindenképpen szeretnék egy plexisset rá. ez szerintetek jó lehet a házamra? [link]
iPhone 13 Midnight Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest