- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED monitor topic
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Az Aprók közt van egy kolléga, akinek, azt írja, azért ment tönkre a tápja (FPS BS 500W- mint nekem, és ugye én is ezt a házat néztem ki...), mert nem kapott levegőt ilyen házban. Valaki ezt megcáfolhatná. Illetve tulajok beszámolhatnának, h megnövekedett-e a táphalálozások száma, milóta ezt a házat használják.
Savanya: pfff, melegebb?
A mostani házam is azért akarom leginkább eladni, mert melegek benne a vinyó (43-49 fokosak - nem csak ebben a melegben, hanem mindig). Sharkoon-ban megnézted? -
Daert
őstag
Bár nekem nincs ilyen házam,de ha fizikailg meg lehet fordítani a tápot?Vagyis hogy a házból szívja kifele a levegőt.Akkor bejönne?
joshua7:
Na ja.Viszont fentebb asus27 azt írta,hogy a táp előtti fekete keretet kiszedve ventivel együtt be lehet pattintani az 5.25-ös helyekre.Ez,ha valóban megvalósítható akko megint egy kicsit a 690-felé billenti a mérleget.
Én is a 2 közt ingázom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A mostani házam is azért akarom leginkább eladni, mert melegek benne a vinyó (43-49 fokosak - nem csak ebben a melegben, hanem mindig). Sharkoon-ban megnézted?