Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabicska

senior tag

Sziasztok. Most vettem egy 690-es házat. Tartalma: HD 4850 Sapphire,Phenom 9850 BE.; Scythe Kabuto proci hűtő; ,Chieftec 550w táp, Asus M3A , 4gb ram, 500gb winc. . Nagyvonalakban. Sógorom pakolta át a cuccokat a régi gépemből meert én nem értek hozzá.Az első ventit hagytuk a helyén a másik két gyári helyett vettem 2db Noctua NFP12 1300 ventit.Szépen üzemelnek egy került a proci mögé felülre a másikat próbáltam oldalra de hiába a szilikon rögzitők ellenére is volt kicsi hangja ezért alulra került.Sajnos volt egy kis rezonancia ,vmi távtartó esetleg megoldaná a gondot. Egyébbként jobb volt a hőm.ha oldalt volt az alaplap 32 GPU 44 ,CPU 46 c Ugyanezek az értékek ha alulra raktam: 36;48;49 .Tehát elmondható hogy olyan 4-5 fokot számítana ha oldalt lenne. Csak vmi jó megoldást kellene kitalálni vagy vmi távtaró v porszűrő beépitése esetleg. A ház az szerintem nagyon szép és praktikus ,imádom. Sajnos az alaplapon kettő hely van ahová a ventiket tudom csatlakoztatni ebből egy szabályozható a biosból a másik a hozzá kapott csatival 1100 fordulaton üzemel. [link] Kérdésem az lenne hogyan tudnék olyan elosztót szerezni amivel lagalább 2 vagy több arra a foglalatra csatlakozna a mit a bios ellenőriz. igy még több ventit is tudnék működtetni. Köszönöm hogy meghalgattatok. Végre a klubban. ;)

Új hozzászólás Aktív témák