Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Meteorhead #8 üzenetére
lesz olyan?!
....
sztem a rt látványra való, nem másra.... -
Meteorhead
aktív tag
Várom azt a tech demot, ahol AI-ra használják az RT-t és útvonal keresésre, vagy láthatóságra használják fel, nem effektekre.
-
- = Zk = -
félisten
nekem a BF5 féle RT tetszett, sőt...a Metro féle azzal a "rettenet" DLSS-sel már nem....most nemrég kijött az új Tomb Raiderhez is az RT pecs... jól néz ki, de...hova már?! 3 hónapja kb, hogy abbahagytam a játékot... kijátszottam, uninstall.. minek tegyem vissza?! RT miatt?! ugyan...
-
Shing
őstag
Alapból nem kell csodát várni és nem lesz csalódás az RT. Persze az nvidia hülyesége, hogy túlhájpolta, kicsit vissza is ütött nekik az egész. Azért a Metroban már bizonyított és itt is meg lesz az előnye.
-
hombre[EU]
veterán
Menō dolog az RT,de még mindig úgy gondolom,hogy nem ettōl lesz jobb egy játék és jelenleg nem a grafika a videójátékok leggyengébb pontja. Picit szebb lesz, kb ennyi. Szerintem nem ettōl lesz nextgen egyik game sem
-
törölt tag
Szerintem amikor majd elég erős lesz a hardver, akkor lesz ez érdekes. Ha Quake 2-vel párosítva ilyen az eredmény (gyanítom, hogy itt teljeskörű a dolog, nem csak egy-egy elemre - csak tükröződések BF V-nél pl. - vonatkozik, mint az új játékoknál), akkor néhány év múlva biztos lesz előrelépés:
Quake 2 RTX -
Tyrel
őstag
Jah, nekem is az jött csak le belőle, hogy amelyik studió RT nélkül nem tud szép grafikát csinálni, azon az RT ugyan nem fog segíteni...
BFV-ben is sok esetben fura eredményeket, artifactockat produkál, nekem a Metro-ban sem tetszik egy csomó jelenetben (pl. Gamer's Nexus összehasonlításában) amiket RT-vel "rajzol"... szerintem szimplán nem elég gyors hozzá a hardver, hogy kellő mennyiségű és hosszúságú sugarat végig tudjon követni, ezért erősen limitálják... Ebben a formában meg nagyon "meh..." az egész, legalább is én 1000% nem fizetném ki érte az RTX tax-ot.
Majd egyszer biztos jó lesz ez az RT téma, ill. biztos nagyon fontos szerepe lesz, de a jelenlegi RTX generáción és a fejlesztők jelenlegi RT képességeivel ez még igen messze van a jótól.
Pl. hogy felveszi a lámpát a végén és annak szép fény/árnyék hatásai vannak ahogy mozog, ugyan már... ilyet minden komolyabb grafikus motor tud már legalább 10 éve, RT nélkül. Vagy ha csak arra gondolok milyen volt Horizon: Zero Dawn-ban átszaladni egy erdőn szembe a naplementével, hát a vér megállt az ereimben annyira lenyűgöztek a fényhatások, RT-nek meg nem volt ott se se híre se hamva.
Ügyes / profi fejlesztők és designerek ezt amit az RT jelenleg tud bármikor röhögve lepipálják...
Majd a 2-3 év múlva térjünk vissza erre, jelenleg nudli... -
.LnB
titán
Én nem tudom mit várnak ettől az RT-től. Mert jelen formájában ez videó arra volt jó számomra, hogy megmutatta, hogy nem nagy cucc ez az effekt.
Viszont a játék az tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest