- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen tök igazad van.
Én úgy értem hogy a szervre frissítésének bizonyos szorzatával és a monitor/ egér frissítésével összelövik az értéket. A magasabb képfreki az egérre mozgására is jótékony hatású hiába csak 60-125 képkockát látsz.
De ezt szerintem Synthwave jobban le tudná írni mint én.
Annol Raziel és Maus ezért játszott felhúzott USB hackelt Logitech egérrel 500 Hz-n Enemy Territoryban( Quake 3 engine) mert így tudta tudta összelőni a 200Hz-s-CRT- vel. Az nekik tök jó, mert az egér mozgása simább és gyorsabb nagy eséllyel abból a megjelenített 60 képkockából arra klikkelnek fejlövésénél ami Hit-et eredményez.
pl Maus-t egy nemzetközi versenyen 2 verseny bíró figyelte, mert nem hitték el hogy lő 19"-21"méretben 1-2 milliméteres fejet formáló pixelen két találatot egymás után ( a játékban az első lövés csak a sisakot vitte le a második volt a halálos. ) [link]Am milyen érdekes, hogy manapság próbáljuk elérni 15 éve elitnek számító CRT monitorok tudását ilyen szempontból .
-
-
-
Ez inkább csak egy technológiai demo, kb mint a 10000 CPI-s egér.
Nagyjából azt mondja hogy mi ezt is tudjuk a világon elsőként kiadva. Marketing, brand építés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge T610 szervergép eladó
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest