Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
"A mostani VGA árak oka főleg a bányászat, számomra ez nem kérdés, vagy mégis?"
Pontosan erről beszélek. Akkor képzeld el, hogy ehhez képest lőnek ki az árak az égbe ...
"Az Intel és az AMD egyszerűen bezárja a platformját -> Ez alatt mit kell érteni? Mi köze kettőjüknek egymáshoz?"
X86 ... (az nVidia meg nem)
"Ja, a driver kiforrottság megint másik kérdés, idő majd kell neki biztos, a kérdés, hogy mennyi, de én max. csak abban bizakodnék, hogy az Intel van olyan cég, hogy ilyesmi terén nem csinál hülyét magából. (Ha az igaz, amit fentebb idéztem, akkor ez egy elég nagy volumenű fejlesztés, tehát ebből nem gondolnám, hogy tiszavirág lesz belőle és hogy félvállról vennék)."
Az elmúlt egy évtizedet említettem. Ez alatt az Intel bár CPU és egyéb fronton végig szárnyalt, de VGA fronton folyamatosan hülyét csinált magából ...
-
Komplikato
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nincs gyártókapacitás sem. Még drága a VRAM is. Még nem tudnak elég GDDR6/6x-et se gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi