- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
SunMount3r #16 üzenetére
"A mostani VGA árak oka főleg a bányászat, számomra ez nem kérdés, vagy mégis?"
Pontosan erről beszélek. Akkor képzeld el, hogy ehhez képest lőnek ki az árak az égbe ...
"Az Intel és az AMD egyszerűen bezárja a platformját -> Ez alatt mit kell érteni? Mi köze kettőjüknek egymáshoz?"
X86 ... (az nVidia meg nem)
"Ja, a driver kiforrottság megint másik kérdés, idő majd kell neki biztos, a kérdés, hogy mennyi, de én max. csak abban bizakodnék, hogy az Intel van olyan cég, hogy ilyesmi terén nem csinál hülyét magából. (Ha az igaz, amit fentebb idéztem, akkor ez egy elég nagy volumenű fejlesztés, tehát ebből nem gondolnám, hogy tiszavirág lesz belőle és hogy félvállról vennék)."
Az elmúlt egy évtizedet említettem. Ez alatt az Intel bár CPU és egyéb fronton végig szárnyalt, de VGA fronton folyamatosan hülyét csinált magából ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest