Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen SSD-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Egyébként én nem emlékszem, hogy bárki is azt igérte volna, hogy a PCIe 4 menni fog a régebbi lapokkal. Nekem az az emlékem, már a legelső cikkből is, ami ezzel foglalkozott, hogy egy-egy lapnál mehet legfeljebb, ahol a bővítősín nincs túl messze a CPU-tól, ha az alaplap gyártója is úgy akarja, és írnak rá bios-t...
Akkor az volt kommunikálva, hogy az alaplapgyártókra van bízva. Ez változott meg az egy hónap alatt, mert immár az AMD ezt is elveszi. A béta drivereket nem tudják visszavonni, tehát azok maradnak.Így tisztább a kép, logikus döntés volt, és amúgy sem hiszem, hogy sokaknak hiányozni fog a közeljövőben ez a sávszélesség.
Akkor miért nem ez volt a döntés az elejétől?
Belengetnek valamit, majd megváltoztatják azt. Nekem csak ez nem tetszett....
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi