- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
flashpointer #12 üzenetére
ezek egyedi kabelek es kurvadragak
Miért ez a gyári megoldás ingyen lesz? Seasonicot ismerve bőven többe lesz ennek a "kis extra feature"-nek a felára, mint egy egyedi kábelezés, ami viszont sokkal szebb (lehet...), mint ez...Na nem mintha a cikkben látható "rendezettség" eléréséhez egyedi kábelezésre lenne szükség, itt is csak be vannak gyűrve alulra a kábelek, amik nem kellettek. Nem látom mivel lenne ez "jobb" megoldás, mint a gyári kábeleket elrendezni normálisan (mert, hogy egy ilyen kaliberű házban egyébként is el lehet, ennyire biztosan)...
Vagy ha az ember annyira smucig, mint én, akkor sem drága házra, sem egyedi kábelezésre nincs szükség. Pár darab a gyerektől lenyúlt fémépítő alkatrésszel és 5-10 darab M3-as csavarral is megoldható a kulturált kábelmenedzsment gyári kábelekkel is (gyári, vagy egyedi uATX, vagy akár ITX méretben is), csak akarni kell. Ebben a lenti képen látható házban is volt +dVGA és +2 HDD is, csak arról az állapotról már nem készült fotó (de még úgy is nagyon kulturált volt (sokkal szebben oldottam meg a tető alatt elvezetett kábellel, mint anno a GTX570 esetében, ennél lényegében csak a dVGA "jelenléte" látszott)), de a gyerek játékainak kreatív felhasználását így is be lehet mutatni vele...
-
Csandi
őstag
válasz
flashpointer #12 üzenetére
Azért nem olyan vészesek (20-40k range) de itt inkább a ház kialakitasa teszi lehetove az ilyenfajta kábelrendezést mintsem, hogy maguk a kábelek érdeme lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged