Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
És ez a kari is pont úgy elég FHD-ra minden szempontból. Hol a gond?
Az hogy hoznak ki még erősebbeket is amik bírják a 4k-t is az miért zavar ennyi embert mindig?
Miért mindig a legdrágábbhoz kell mérni mindent?
Ez a baromság megy mindenhol és sajnos nem csak a gépek terén. Megnézed a neten, hogy XY milyen gazdag, mekkorát ugrik, mit vett és máris szarul érzed magad, hogy te nem. Szedjétek már össze magatok
Rohadt unalmas ezt a sok negatív depis fost olvasni...-Skylake-: Akkor miért kell megemlíteni? Ha nem számít akkor nem említi meg. Nem véletlenül lett megemlítve. De az is rosszul...
Nem lesz attól senki több mert amcsi, főleg ha nem is amcsi. És kevesebb se.
Inkább én kérdezhetném, hogy nem mindegy? Miért tőlem kérdezed? -
hobizoli
nagyúr
nem nagyon jatszok, meg foleg nem is dolgozok, de van PC-m, es pont tablet-m nincs
azer a 10-12"-s akarmit is kezben tartani meg mindig farasztobb/kenyelmetlenebb tud lenni, mint egy egeret tologatni egy 27-32"-s monitor elott ulve
ahhoz kepest a noti meg a tablet egy kvarcjatektelefonon meg max kenyszerbol netezek
-
-Skylake-
addikt
"Persze vannak kivételek, de én nem rájuk gondoltam. Anno GTX780-at vettem a mostani RTX2060 árában."
Ebbol ha meg ki is hagyom az inflaciot es tarsait, akkor is marad egy pont ami vitan felul all : az lehet, hogy anno a gtx780 csucskat volt most viszont a vele egy arban levo 2060 csak kozepkozep, de teljesitmenyben haladas van. Ma egy 2060 teljesitmenye a gtx 780 felett van, tehat az oke , hogy elcsusznak a kategoriak atlagarai, de csuszik vele a teljesitmeny is. Szebbek a jatekok, nagyobb szamitast igenyelnek, de adott penzen nagyobb szamitasi teljesitmenyt is kapsz. Ne erts felre se te , se senki, en is bovem tulzasnak tartok felmilliot egy 2080ti-ert, de irrealisnak tartanam a 100ezer forintot is. Csak az egyiket irrealisan magasnak a masikat pedig irrealisan alacsonynak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest