- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Ha a funkció azt kívánja, akkor igen.
Nekem az a problémám az ilyen jellegű fejlesztéssel, hogy 1. környezetszennyező és drága, kivéve, ha egy harmadik világbeli helyen rabszolgákkal szereltetik, ott meg ugye még nem számít, hogy mit áldoznak fel érte, 2. ki volt megkérdezve erről, hogy ez bizony kell? mert én nem találkoztam semmiféle fogyasztói igényfelméréssel.
Ez így nagyon általános, be is dobom az off topic-ot rá, de sejtem, hogy volt egy már kialakult technológia és a marketingesek (már megint) terméket fejlesztettek kútfőből. Ez nem termékfejlesztés, ez nálam a tüzijáték, smink és vattacukor kategória. A fejlesztést kezdhetnék mondjuk az innovatív szén alapú áramkörökkel. Nem állnék a fejlődés útjába, az biztos
Ez így nem a fújolás divathulláma, de valahogy olyan "nesztek nektek RGBLED upgrade" érzésem van.
Peace testvér, nem személyeskedtem, hanem ahogy mondtam általánosságban írom.(#9) Apollyon: +1
-
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest