Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest