Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ASUS bejelentette, hogy a ZenBook Pro után néhány olcsóbb modell is megkapja a kijelzőként is működő touchpadet, méghozzá továbbfejlesztett formában.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Napelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest