Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA® driverek topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Ha a funkció azt kívánja, akkor igen.
Nekem az a problémám az ilyen jellegű fejlesztéssel, hogy 1. környezetszennyező és drága, kivéve, ha egy harmadik világbeli helyen rabszolgákkal szereltetik, ott meg ugye még nem számít, hogy mit áldoznak fel érte, 2. ki volt megkérdezve erről, hogy ez bizony kell? mert én nem találkoztam semmiféle fogyasztói igényfelméréssel.
Ez így nagyon általános, be is dobom az off topic-ot rá, de sejtem, hogy volt egy már kialakult technológia és a marketingesek (már megint) terméket fejlesztettek kútfőből. Ez nem termékfejlesztés, ez nálam a tüzijáték, smink és vattacukor kategória. A fejlesztést kezdhetnék mondjuk az innovatív szén alapú áramkörökkel. Nem állnék a fejlődés útjába, az biztos
Ez így nem a fújolás divathulláma, de valahogy olyan "nesztek nektek RGBLED upgrade" érzésem van.
Peace testvér, nem személyeskedtem, hanem ahogy mondtam általánosságban írom.(#9) Apollyon: +1
-
A Zenbook Pro duo-ban lévő második kijelzőnek több értelmét látom, azt ki is fogom próbálni. (Annak a hiánya miatt sem sírom tele a kispárnám a lecsatolható Surface Book mellett
)
-
vigorzol
csendes tag
Erről ez a koncepció jutott eszembe. Most lehetne a touchpad helyett okosteló.
-
Kokzor
aktív tag
Ismerek olyat, aki jobban szereti a notebookot. Elsősorban nem azokra a streamerekre gondoltam, akik megélhetés szerűen csinálják. Amúgy van ennél jóval erősebb dupla kijelzős notebook is, lehet miből válogatni.
A másik része, meg lehet lol, de vannak függők.
Egyébként nem hinném, hogy egy ilyen filléres érintő kijelző tartaná vissza az egyéb fejlesztéseket. Ha ez nem lenne, lehet még ennyi újítás se lenne.(#15) janeszgol
Persze. Ez csak példa volt részemről. Elég sokoldalúan használható ez a másodlagos kijelző. Ugyan már régóta nem vettem notebookot, de ha egyszer vennék, nem sértődnék meg, hogy van benne ilyen funkció. -
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva. -
Akkor jó a fa kerék is ennyi erővel...
Általánosságban írom, nem Neked címezve, ne legyen sértődés, magánvéleményem:
Aki a fejlődés útjába áll, azt tüzes vassal kergetném. Ha valami nem tetszik, de nem is árt senkinek, akkor el kell menni mellette, nem ösztönből szarozni/fújlni csak mert nem látod benne a potenciált.
De mára ez lett a netes divat, mindent fikázni, csak az a jó ami nekem van, minden más felesleges...
-
Az mondjuk vicces, ha az 5.65-ös tapipadnak nagyobb a felbontása, mint a fő kijelzőnek...
-
total90
veterán
Külföldi fórumok: érdekes fejlesztés, noha még nem 100%-os, de vannak területek ahol jól jöhet. többnyire bejön.
Prohardver: fú szar, értelmetlen, elromlik, ingyen se kellene.
Érdekes kontraszt...
-
esdR *
csendes tag
Na ez kell nekem!!!
-
Akula
őstag
Már nem tudnak mit kitalálni a marketingesek, hogy vigyék a hulladékot is.
Mod: amúgy kíváncsi vagyok, mikor kezd ez a trend betörni a többi hardverbe is a szívárványszínű RGB LED trendet felváltani. Jó lenne pl. a memória hűtőbordára is valami megjelenítő, mert csak. -
fRooStzzZ
senior tag
Én is pont így gondolom..
CTRL C / V helyett keresgéljek a másik kijelzőn?
Aki nem először ül gép előtt, hamarabb vakon nyom olyan kombinációt amilyet akar, és még bogarásznia sem kell. Media gombok meg már lassan mindenben vannak.. Mindenre van 1 rövidebb út.. Semmi értelme szerintem. Ha meg olyan, veszek egy programozható patkányt, ha valaki olyan "menő" akar lenni, hogy ne keljen megnyomni egyszerre 2 gombot. -
QwErTy42
addikt
Nekem nem tűnik igazán hasznosnak.
Eggyel több haszontalan kütyü, ami elromolhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS bejelentette, hogy a ZenBook Pro után néhány olcsóbb modell is megkapja a kijelzőként is működő touchpadet, méghozzá továbbfejlesztett formában.
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Minőségi ès nagyon jól bővíthető ház, táppal!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest