- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Én nem azt írtam hogy félnek tőle hanem egyszerűen minél később informálnák a konkurenciát a részletekről. Semmi értelme már most bejelenteni ha csak negyed év múlva érkezik kb.
A monitorokat is jelentik be ezerrel és most jelent meg az amit tavaly a ces-en jelentettek be. Amit a tavalyi computexen az meg még sehol.... Állati sok értelme van. De fel lehetne hozni a Stalker 2 2021-re tervezett megjelenését is
Attól nem lennénk előrébb hogy megemlítik hogy jön azt e nélkül is tudjuk -
csatahajós
senior tag
Nem hinném, hogy ez ASUS magánakció, bár pár helyen írnak Gigabyte alaplapot is az Intel demo alatt. Ha már kint lesz este Linus/JayZ videója többet tudunk.
Egyben szerintem azt is előrevetíti, hogy holnap lesz 32 mag/64 szálas TR2 bejelentés az AMD-től, máskülönben kizártnak tartom, hogy az elmúlt évek óvatos apró telejsítmény növeléséhez képest most hirtelen +50%-kal megnövelték volna a magok számát, úgy hogy a turbót is az egekbe emelik mellé. Így kb partiban lesznek egy 32 magos TR2-vel, vagy meg is verik akár, annak a turbójától függően.
-
Segal
veterán
A 8 magos coffee-t q4-re pletykálják. Gondolom nem akart az Intel még belemenni a részletekbe mert az előny lehetne az AMD-nek a 2800x tervezéséhez.
Bőven ráérnek az IFA környékén is bejelenteni a 8 magos procijukat és még akkor is megérkezik q4-re. Én lennék a legboldogabb ha már hivatalos lenne mert azt várom a gépfejlesztéshez de egyelőre kénytelenek vagyunk türelmesnek lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest