Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Én nem azt írtam hogy félnek tőle hanem egyszerűen minél később informálnák a konkurenciát a részletekről. Semmi értelme már most bejelenteni ha csak negyed év múlva érkezik kb.
A monitorokat is jelentik be ezerrel és most jelent meg az amit tavaly a ces-en jelentettek be. Amit a tavalyi computexen az meg még sehol.... Állati sok értelme van. De fel lehetne hozni a Stalker 2 2021-re tervezett megjelenését is
Attól nem lennénk előrébb hogy megemlítik hogy jön azt e nélkül is tudjuk
-
csatahajós
senior tag
Nem hinném, hogy ez ASUS magánakció, bár pár helyen írnak Gigabyte alaplapot is az Intel demo alatt. Ha már kint lesz este Linus/JayZ videója többet tudunk.
Egyben szerintem azt is előrevetíti, hogy holnap lesz 32 mag/64 szálas TR2 bejelentés az AMD-től, máskülönben kizártnak tartom, hogy az elmúlt évek óvatos apró telejsítmény növeléséhez képest most hirtelen +50%-kal megnövelték volna a magok számát, úgy hogy a turbót is az egekbe emelik mellé. Így kb partiban lesznek egy 32 magos TR2-vel, vagy meg is verik akár, annak a turbójától függően.
-
Segal
veterán
A 8 magos coffee-t q4-re pletykálják. Gondolom nem akart az Intel még belemenni a részletekbe mert az előny lehetne az AMD-nek a 2800x tervezéséhez.
Bőven ráérnek az IFA környékén is bejelenteni a 8 magos procijukat és még akkor is megérkezik q4-re. Én lennék a legboldogabb ha már hivatalos lenne mert azt várom a gépfejlesztéshez de egyelőre kénytelenek vagyunk türelmesnek lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest