- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashLed
senior tag
Micsoda fenseges termekek ezek is ...
-
R̲e̲m̲
senior tag
ha egy szóval kellene jellemezni, az a "bazári" lenne - persze ízlések és pofonok
szegény kutyu remélem már jobban van -
komi77
senior tag
válasz
Skynet258 #10 üzenetére
Lehet, hogy igazad van a Raijintek-el. A lényeg, hogy egyre több komoly gyártó áll be a sorba és csinálja ezeket a megbocsájthatatlan, hatékonytalan, látványra épülő akármiket. Hozzáteszem nekem bejön az izléses világítás. Viszont ez a szívárvány fény olyan mint egy Bundes-ligás frizurájú, rikittó öltönyös, makkos cipős, aki fehér (két csíkos) zoknit hord. Egyszerűen minősíthetetlen. Persze a tévedés jogát fenntartom, ha valakinek bejön vegyen ilyet.
-
simonzé
addikt
Az alsó kepeken látható házhoz hasonlót láttam ma reggel. Mar bánom, hogy nem fotóztam le mielőtt lehúztam.
-
Skynet258
veterán
"Most itt egy komoly márka"
Mármint a Raijintek?
Nekem már a logójuk bemutatja a stílust, a cég nálam abszolút ezt a bazári szintet képviseli, na meg eszembe jut még róluk az olcsó vízhűtésük, amire sokáig az volt a mondás, hogy ár/érték bajnok - amíg el nem kezdett mindenkinél ereszteni.
-
komi77
senior tag
Hát srácok, eddig többször kiálltam az rgb-t használó házikók mellett - van ami "ízlésesre" sikerült. Most itt egy komoly márka és olyat tett le az asztalra ami már nekem is sok. Ilyen szinten televágni egy házikót szivárvány rgb-vel, ez már több mint sokk. Nem is értem az alapfilozófiát. Kb. a legnevesebb gyártók csinálják ezt egyre másra. Értem, hogy kell ilyen is de csak ez??? No mindegy, most már ilyen is van.
-
2018-ban sikerült megalkotni olyan gépházat, amiben a légáramlás minimum 50%-al rosszabb egy hagyományos házénál, de 200%-al több por juthat be! Ha ez nem mérnöki teljesítmény, akkor nem tudom mi
-
Féloff: a cikk nincs benne a "Computex Blog" rovatban, így ott nem is jelenik meg; pedig elvileg Computex-es...
-
Nekem tetszik ez az rgb laz! Szerintem jol nez ki...
-
bakter24
őstag
Jobb alsó kép: 12db RGB venti?! Mi lett ezzel a szakmával, amíg nem figyeltem? Mikor történt mindez?! És legfőképp miért?
-
hegegabi80
addikt
Pedig jó kis házikók, csak azt nem tudom a táp venti honnan szedi a levegőt, amikor ott van előtte közvetlen az oldallap üvege. Vagy van 1-2 cm hely?
-
törölt tag
Megmutattam a kutyámnak mit gondol ezekről a konfigokról:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártónál megszokott hangzású nevekkel, és az aktuális trendeknek megfelelő anyag- és fényhasználattal találkoztunk a standon.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest