Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Skynet258 #10 üzenetére
Lehet, hogy igazad van a Raijintek-el. A lényeg, hogy egyre több komoly gyártó áll be a sorba és csinálja ezeket a megbocsájthatatlan, hatékonytalan, látványra épülő akármiket. Hozzáteszem nekem bejön az izléses világítás. Viszont ez a szívárvány fény olyan mint egy Bundes-ligás frizurájú, rikittó öltönyös, makkos cipős, aki fehér (két csíkos) zoknit hord. Egyszerűen minősíthetetlen. Persze a tévedés jogát fenntartom, ha valakinek bejön vegyen ilyet.
-
komi77
senior tag
Hát srácok, eddig többször kiálltam az rgb-t használó házikók mellett - van ami "ízlésesre" sikerült. Most itt egy komoly márka és olyat tett le az asztalra ami már nekem is sok. Ilyen szinten televágni egy házikót szivárvány rgb-vel, ez már több mint sokk. Nem is értem az alapfilozófiát. Kb. a legnevesebb gyártók csinálják ezt egyre másra. Értem, hogy kell ilyen is de csak ez??? No mindegy, most már ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest