Hirdetés

Méretes toronyház a Raijintektől

A Zofos Evo némaságra optimalizált, illetve ablakkal ellátott változatban is kapható lesz.

Új, nagyméretű toronyház érkezését jelentette be a Raijintek: a Zofos Evo nevű termék rögtön két változatban is kapható lesz majd, ugyanis készül belőle Window változat, 4 mm-es edzett üveg panellel a bal oldalán, és Silent verzió is, amelynél az üveg helyett maradt a fém, azt viszont mindkét oldalon belülről hangszigetelő anyaggal borították.


[+]

Az E-ATX méretű lapok fogadására képes ház 598 x 245 x 617 mm-es méretekkel rendelkezik és körülbelül 17 kg tömegű (az ablakos kicsit kevesebb, a hangszigetelt kicsit több). Kétkamrás kialakítású belsejében bőven van hely mindennek, így elfér 10 bővítőkártya, 10 darab 3,5”-es meghajtó (vagy a helyükön ugyanennyi 2,5”-es egység), és ezen kívül kapunk még három darab, dedikáltan 2,5”-es tárolóknak kialakított tálcát is. A mágnesekkel rögzített előlap könnyen eltávolítható, ami azért lehet fontos, mert a Zofos Evoba beszerelhetünk két 5,25”-es meghajtót is, ezekhez viszont csak akkor férünk hozzá, ha az előlapot leszedjük.


[+]

Természetesen nem kell takarékoskodni a hűtéssel sem, felülre 420, elölre 360 mm-es radiátor, vagy ezeknek megfelelő méretű és számú ventilátor kerülhet, és még hátul is akad hely egy 12/14 cm-es légkavarónak vagy radiátornak. A CPU hűtő maximális magassága 190 mm lehet, míg grafikus kártyákból 470 mm-es modellek férnek el a házban. Nem  hiányzik a kötelező RGB világítás sem, a külön vezérlővel rendelkező megoldás szinkronizálható az nevesebb alaplapi rendszerekkel, de van saját távirányítója is. Az áprilisban, 150 font körüli áron várható ház két USB 3.0 és egy Type-C konnektort kapott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés