Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
100 év múlva nem lesz itt semmi. Vagyis lenni lesz csak kérdés milyen formában. Addigra elpusztítjuk a Földet. Hihetetlen túltermelés van minden téren. Nem ezt érdemli a Föld. Nagyon nem. Mohón fejlődünk ami nem lenne akkora gond, de sajnos ezzel pusztítják a földet az állatokat a növényeket meg úgy álltalánosságban mindent. Bocsánat az offért.
-
Juhaszatti
addikt
Azok az autók így is úgyis le lennének cserélve előbb utóbb, mindenképp legyártják azt a több milliárd autót az évek alatt, csak az a nem mindegy milyet. Nem mindegy hogy a sokkal gazdaságosabb és optimálisabb energiafelhasználású önvezetőből, vagy a kevésbé környezetbarát hagyományosból gyártják le azokat a milliárdokat.
-
t72killer
titán
Szerinted 100év alatt cserélődik le az autópark, hány éves a kocsitok
? Nem tudom, de valahogy hiányolom a ladás taxikat...Persze, az emberiség rengeteg baromságot csinál, ami kivégzi az ökoszférát, de nem értem, hogy az önvezető autókat miért tetted meg főellenségnek... Az alacsony hatásfokú fosszilis motorok nagyobb probléma, úgyhogy mihelyst elkészül végre egy hatékonyabb ÉS olcsóbb akksitechnológia, tényleg időszerű lesz a bolygó autóparkjának lecserélése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
? Nem tudom, de valahogy hiányolom a ladás taxikat...