- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mint mindig most is a teljesítmény megfelelően kulturált működés mellett lesz a döntő, édesmindegy ki milyen technológiával éri el a fogyasztó szemszögéből. Ez a 480-nál én pl csak a fogyasztás említettem, ami önmagában nem sok, csak erre építve nehéz jóval erősebb modellt kihozni, de nyilván ott is változtatnak majd. Ez a 480-asban lehetne potenciál, de AMD ahogy a múltban, lehet megint képtelen lesz eredményre váltani a megfelelő terméket. Az hogy megfelelő termék eléggé nyilvánvaló, hiszen csak a 970-es teljesítményt kell elérni és akkor már teljesül ez a kikötés, ez meg borítékolható. Kérdés mikor lesz termék a boltokban ebből, szerintem itt bukhatnak sokat, előző generációban ebben a kategóriában ezzel problémák voltak. Meg mondjuk más kategóriában is...így meg hiába van kész a versenyképes termék az asztalon. De majd kiderül sikerül-e ezen változtatni, egy hónap múlva már széleskörben megvásárolható kínálat lenne szükséges szerintem ha sikereket akarnak realizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő