Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha az emberek fejeben rogzul, hogy a leggyorsabb videokartya neveben mindig ott van a "GeForce" szo, akkor automatikusan -- sajnos -- a kozep- es alsokategoriaban is huzni fognak a GeForce-ok fele. Az AMD ugy tunik, me'g mindig nem fogta fel, hogy rendkivul egyszeru oka van annak, hogy szenvednek a dGPU es APU piacon. Kinalhatsz Te akarmilyen jo ar/ertek aranyu, kozepkategorias videokartyat, csak akkor fogod tudni eladni, ha van a tarsolyodban egy bivalyeros kartya is, es Te vagy a "kiraly"."
Ezt azért erős leegyszerűsítésnek/sarkításnak érzem.
Pl. hiába vagyok én AMD párti, most mégis 750Ti-t használok, mert a jelenlegi gépembe az passzol. Illetve ez előtt is a jó teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkező, alacsony TDP-s VGA-kat kerestem. Korábban ez a HD5670-HD6670-HD7750 vonalat jelentette, de most a Maxwell ugye odavert.
És ehhez hozzáteszem, hogy annyira nagyon nem érdekel a VGA-k lélektana...Szóval azért ha lehet, egy minimális mérlegelési képességet tételezzünk fel a fogyasztókról.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És kinél van a leggyorsabb VGA címe? Radeon Pro Duo?
Írtam, hogy friss adat. A piac 84%-a 100-300 dolláros szinten vásárol.
Nem láttunk a roadmapban TI-s modelleket. Ettől még bekerülhetnek, de valószínűleg nem a back to school szezonban.
Nem szerintem. A gyártók szerint. Nagyon drága a lapka, mert nagyon drága node-on készül.
Ugyanaz lesz a GP106-GP104 átmenet, mint a GM206-GM204 átmenet volt. Nagyobbik lapka/2. Természetesen a GPC blokkora és a többi egységre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő