Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Androidos fejegységek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
"És kinél van a leggyorsabb VGA címe? Radeon Pro Duo?"
Ennyi erovel GP100... Hagyjuk mar az ilyen, nem jatekosoknak szant videokartyakat meg gyorsitokat. Megjegyzem, en nem lattam me'g a weben GTX1080 vs. Radeon Pro Duo osszevetest -- teny, hogy nem neztem at minden GTX1080 review-t --, de a 980Ti vs. Radeon Pro Duo eredmenyekbol kiindulva egyaltalan nem lepodnek meg rajta, ha a GTX1080 a jatekok tobb mint feleben nagyobb teljesitmenyt adna le, mint a Radeon Pro Duo. Nyilvan ez a hasznalt felbontastol is fugg. De akarhogy is, a regebben megjelent 2 GPU-s kartyakhoz hasonloan, a Radeon Pro Duo sem igazan kozvetlen ellenfele az 1 GPU-s kartyaknak. Jatekra lenyegeben senki nem vesz Radeon Pro Duo-t, meg ugy altalaban a profikon kivul senki. Amit pedig senki nem vesz, es amit eleve nem is jatekos videokartyakent promotalnak, az nehezen fogja erositeni a Radeon brandet.
"Ugyanaz lesz a GP106-GP104 átmenet, mint a GM206-GM204 átmenet volt. Nagyobbik lapka/2. Természetesen a GPC blokkora és a többi egységre vonatkozik."
Ez nem NDA sertes?
Koszi az infot 
-
pohár
félisten
miért nem a Samsunggal gyártatnak, ha féláron dolgoznak? plusz még a GDDR5X-szel sem lennének hátráltatva valószínűleg, hipp-hopp kitol magából pár százezer-millió chipet magából pár Samu gyár
(mondjuk totál nem követem a bérgyártását most, nem tudom, hogy kinek mi van lefoglalva mennyi időre)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- OTP Bank topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Koszi az infot 
(mondjuk totál nem követem a bérgyártását most, nem tudom, hogy kinek mi van lefoglalva mennyi időre)