Új hozzászólás Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz ukornel #304 üzenetére

En sosem mondtam, hogy az AMD mindig sz*r volt, sot. Pont hogy a Tahiti es hasonlo remek termekek utan illene nekik ujra elsonek lenni. Egy 2 szereplos piacon ez nem kellene, hogy ilyen hatterrel ennyire nehez feladat legyen :)

"Az átnevezéseket, új steppingeket én nem tekintem új generációnak."

Szived joga. Mas maskepp tekint ezekre a termekekre.

"Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a három generáció úgy jön ki, ha nem tévedek, hogy a mostanit is beleszámolod - holott az még nem lefutott meccs."

A Polaris vs. GP104 elegge lefutott meccsnek tunik. Vagy van megbizhato forrasod, ami szerint a Polarisbol lesz nagyon hamar a GP104-hez hasonlo teljesitmenyu verzio?

"Pár hónapon belül jön a GP102 és a Vega, azok játsszák majd le, hogy ebben a generációban ki a főnök."

Itt mar vegkepp elvesztettem a logikai fonaladat, sorry. Most akkor a Polaris 10 a GP106 ellenfele lesz, igaz? A Vega akkor szerinted a GP102 ellen jon? Akkor mi a frasz lesz a GP104-gyel? Abba az arsavba nem kuld semmit az AMD? :) Vagy arra gondolsz, hogy 2 fele Vega lesz, egy 4096 shaderes a GP104 ellen es egy 6144 shaderes a GP102 ellen? Ha ez utobbi, akkor oke, megis ertem. Mas kerdes, hogy en nem ugy tudom, hogy ez igy fog megtortenni, de nem is vagyok tajekozottabb, mint barki mas, aki a webet olvassa es valamilyen szintu iparagi kapcsolat rendszerrel rendelkezik.

"Ezek a tények, amelyek alapján indokolt és helyes kritikát megfogalmazni az AMD részére. "

A GP102 es a Vega miota tenyek? A teny jelenleg az, hogy a GP104-re _jelenleg_ nincs valasza az AMD-nek. Nem, a Radeon Pro Duo nem valasz, es a 2 db akarmilyen mas GPU-bol osszelegozott megoldas sem valasz.

"De amit te csinálsz, az az én szememben nem kritika, hanem folyamatos "brandleépítés" (lásd a föntieket) a részedről - és ez az, amit kifogásolok."

Sulyosan el vagy tevedve. A brand epites mint fogalom elso korben tisztazasra szorul, de ezt nem fogom en megtenni itt. Brand leepites pedig mint olyan nincs, hacsak nem amikor egy brand sajat maga alatt vagja a fat. De en nem vagyok brand, nem vagom senki alatt a fat. Egy kicsi orszag me'g kisebb forumaban pofazok ezt-azt, ettol me'g se az AMD-nek, se az nVIDIA-nak nem lesz se jobb, se rosszabb. Ha en uzemeltetnem az amdsuxxforever.com site-ot, aminek naponta 200 ezer egyedi latogatoja lenne, es ott ekeznem a nemzetkozi nyilvanossag elott az AMD-t, akkor esetleg lehetne azt mondani, hogy az AMD-t mint brandet rombolom. Amugy meg ha nem tevedek, szolasszabadsag van (me'g) kis hazankban, ugyhogy ha nem gond, azt irok, amit akarok. Es akarmi is van a nicknevem ala irva, sorry, de nem fogom befogni a szamat. Ha latok egy bena termeket vagy benazo ceget, leirom a kritikai velemenyem, es kesz. Ha netan ez valakinek nem tetszik, lehet jonni ellenervekkel, vagy ignoralni azt, amit irok. Ha valakit az X brandbe vetett szent meggyozodese arra vezet, hogy a branddel kapcsolatos kritikakat el sem olvassa, az onnantol kezdve nem ram vet rossz fenyt, hanem az illeto hozzaallasat minositi. En mar leirtam fentebb, hogy nincs a gepemben semmilyen videokartya, tehat reszemrol qrvara mindegy, hogy ki mit vesz, en ugysem veszek sajat gepembe semmit. Mas teszta, hogy a munkamhoz mire van szukseg, de ott meg egyszeru a valasz: mindenre. Van a szekrenyben GM204 es Fiji is, GM206 es Tonga is. Mindegyik egyforman jo es egyforman sz*r. Meglepo, mi? :)

Új hozzászólás Aktív témák