Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #18 üzenetére
Nem haragszom! Van mikor lefagy a gép mert 12V helyett kimegy 9V. De 10-nél még működik, egy ilyen log kiírja, hogy 10V 12helyett, szerinted?
Oké, menjünk tovább. Képzeld volt köztük FSP is.Sőt fsp-vel én is többet szívtam mint codegennel, de nem mondom, hogy az egyik jobb lenne mint a másik, csak mint tény közlöm.
Ha dob a táp soksok tüsit és ugrál a feszkó akkor azt is lehet monitorozni, ha épp csak annyira csinálja a mozgást, hogy ne fagyjon. Vagy ha monitoroz és közben meghalt a pendrive, ránézel a progira és látod, hogy ott a tüske.
Jó, akkor lépjünk még egyet. Ez itt gy beta stádiumban lévő termék, egy kezelőfelülettel. Van róla fogalmad milyen lesz a végleges termék? (szarkazmus on) El tudod képzelni mennyire sok meló lehet logolni a monitorozott értékeket? Na kb ennyit erről. -
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Több olyan táppal kapcsolatos hibával találkoztam ami nem járt fagyással.
Cserébe megpusztult wincsi, pendrive, optikai meghajtó, de a gép sosem fagyott le.
-
válasz
sing1ep1ayer #1 üzenetére
Elkezd szarakodni a géped, instabilitás, fagyások akármi. Elindítod a progit és a gép szétszedése, vagy multiméter nélkül megmondod, hogy jó-e a táp vagy sem.
Nyilván nem ilyen egyszerű a dolog, de valami ilyesmit tudok elképzelni. Ha lenne a tápban egy jó multiméter, ami pontosan mér és továbbítja az infót a képernyőre, az már nem az a megszokott "szoftveres" mérés lenne, amit érthető okokból annyira nem tartanak semmire a tápos topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest