- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Rypejakten #37 üzenetére
Olvass a sorok között, nem is róttam fel neked semmit. Csak megemlítettem, hogy vízhűtésnél pont nem számít a kicsivel több hőtermelés. És szemüveg nélkül úgy látom, hogy ez a kártya bizony vízhűtéses. De bocs hogy hozzád mertem szólni...
-
TTomax
félisten
válasz
Rypejakten #37 üzenetére
Ezért irtam,hogy ha olcsóbb lesz az Ares II-nél akkor érdekel.
-
TTomax
félisten
válasz
Rypejakten #28 üzenetére
Ha azt nézem,hogy veszek egy 7990-et meg egy blokkot rá akkor ugyanott vagyok,de nem kell szerelgetnem,ha nem megy visszaviszem és cserélik... ez nekem megéri a felárat,illetve hogy egy nyákon van a két gpu...tudod a PLX chip nem disznek van rajta...
A te elméleted követkeve mindenki buta aki jobb autot vesz egy suzukinál,hiszen az is elmegy mindenhova... az,hogy nekem mások az igényeim nem azt jelenti,hogy hülye is vagyok.... -
gabipaci
őstag
válasz
Rypejakten #30 üzenetére
-
kromatika
veterán
Huhhh.Mi lessz enek az ára szerintetek?
-
syberia
veterán
válasz
Rypejakten #28 üzenetére
Az ilyen kártyákban nincs racionalitás, a legdrágább sportkocsikhoz tudnám hasonlítani, jó játékok de masszív pénzkidobás a vége a történetnek.
-
moha21
veterán
válasz
Rypejakten #30 üzenetére
És? Valakinek ez pont elég. Én pont emiatt utáltam mindig is az SLI/crooss dolgokat.
-
TTomax
félisten
Ha az Ares II-nél olcsóbb lesz lehet benevezek egyre...tetszik!
-
Petyyyyy
addikt
Már az stock '90-esről is hiányoltam a hatodik kimenetet, ha már egyszer csúcs VGA. Kedves a Sapphire-től a hiánypótlás. Kíváncsi vagyok vajon csak egy 50-150MHz-es emelés lesz-e itt is...
Képek nagyobban: NYÁK - Cooler - Specifikáció (persze órajelek nélkül) -
enginev3.0
félisten
3, 8 darab tűs tápcsatlakozó
Finom -
twine
veterán
"kiállított Radeon HD 7990 Atomic jóval izmosabb a referenciamodellnél, így három darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül igényli a működéshez szükséges energiát."
...kell itt szarakodni tényleg ilyenekkel,,,,
mé'nem dobnak rá egyből egy "kettőhuszas" aljzatot....'oszt horpadhatna "direktben" a villanyóra,,,
"Botrány" hogy mik vannak manapság,,, -
-
A legbetegebb, hogy ott virít a cf csati a karin.
-
Zimmy88
tag
Király!
Ide nekem egyet!
-
aram01
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
ne morogjál már, neked semmi sem jó
-
Angel1981
veterán
Komoly darab, mit is mondhatnék?
-
TESCO-Zsömle
titán
Azon gondolkodok, volt-e már vízhűtéses komponens "rendes" alkatrészekből. Nem emlékszem ilyenekre.
-
aram01
nagyúr
válasz
afterwhite09 #7 üzenetére
elfoglalja a méltó második helyet
-
afterwhite09
tag
Majd jön a GTX790, aztán meglátjuk mi lesz :>
-
Mokó
aktív tag
Asus Ares-ra emlékszik valaki?Az is vmi kiba' eszméletlen cuccnak indult azt tessék...Mindig van egy nagyobb hal,mi meg tudjuk csorgatni a nyálunkat ilyen és efféle stuffokra
-
Szkita5
csendes tag
SZERINTEM jo otlet a gyarilag vizezheto kari, de folosleges hozzakotni a radiatort. Aki ennyi penzert vesz VGA-t az ossze tud rak(at)ni egy ezerszer jobban kinezo rendszert. Iszonyat ronda szerintem a prefilled all-in-one hutokon a fekete matt gumi cso. Az egy dolog, hogy hajlekony, de ennyi penzert inkabb a kartyara csapnek egy EK blokkot, es Crystal-link-kel gyonyoru vizhutest raknek ossze.(nem mintha csinaltam mar volna ilyet, de nemi segitseggel meg lehet oldani xDD)
-
atti_2010
nagyúr
Ebből hozzám vághatna valaki egyet, nagyon tetszik a hűtése.
-
Radványi
aktív tag
Tetszik a kivitelezes es ugynezem a blokk is olyan ha valaki akar cserelheti mogotte az egesz rendszert.
Nagyobb borda masik pumpa stb. -
Grobby
tag
Ebből lehet Quad systemet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest