Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Olvass a sorok között, nem is róttam fel neked semmit. Csak megemlítettem, hogy vízhűtésnél pont nem számít a kicsivel több hőtermelés. És szemüveg nélkül úgy látom, hogy ez a kártya bizony vízhűtéses. De bocs hogy hozzád mertem szólni...

-
TTomax
félisten
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezért irtam,hogy ha olcsóbb lesz az Ares II-nél akkor érdekel.

-
TTomax
félisten
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ha azt nézem,hogy veszek egy 7990-et meg egy blokkot rá akkor ugyanott vagyok,de nem kell szerelgetnem,ha nem megy visszaviszem és cserélik... ez nekem megéri a felárat,illetve hogy egy nyákon van a két gpu...tudod a PLX chip nem disznek van rajta...
A te elméleted követkeve mindenki buta aki jobb autot vesz egy suzukinál,hiszen az is elmegy mindenhova... az,hogy nekem mások az igényeim nem azt jelenti,hogy hülye is vagyok.... -
gabipaci
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az ilyen kártyákban nincs racionalitás, a legdrágább sportkocsikhoz tudnám hasonlítani, jó játékok de masszív pénzkidobás a vége a történetnek.
-
moha21
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
És? Valakinek ez pont elég. Én pont emiatt utáltam mindig is az SLI/crooss dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi