Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
ennyiért már jó az ár! [link]
-
icezozo
addikt
van már valakinek gyakorlati tapasztalata a készülékről?
-
DemonDani
addikt
Ez abszolúte nem összecsukható az alsó résszel, nem ártott volna átgondolni a dolgot. Eléggé érdekesen festene a dolog, még ha kivitelezhető is lenne...
-
gzbotii
nagyúr
Akkor lessz olyan 8-10" tablet, 128GB belso tarhely+microSd bovithetoseg, amiben ennel jobb proci van es az ara is viszonylag alacsony?
-
flamich76
tag
Jó neked.
Egyetlen egyszer kellett használnom az office-t, asus vivo tabrt-n. Egy önéletrajzot akartam formázni rajta... de nagyon fájt.Mondjuk a tapipad helyett ha egy pöcökegér lenne, akkor lehet sokkal könyebben tudtam volna használni, de nem amolyan HP féle, hanem a rendes T sorozatos IBM.
-
flamich76
tag
Nade mihez kezdesz egy office-szal ekkora méretben? Ez már tényleg a használhatóság alsó határán van, ha nem azon túl. Én már a majdnem 11colon is megőrülök tőle. Apróságokra elmegy de semmi másra nem használható, arra meg kár az office, bőven elég egy bármilyen webes megoldás.
Egyébként az most miért is akkora nagy öröm, hogy ezen Win8 van és nem RT? Fog ezen bárki desktop módban futtatni bármit is? Annyira apró, hogy teljesen használhatatlan minden ami ablakos módban fut. Teljes képernyő jó lenne, de ott max játék, arra meg iszonyat lassú. Szóval maradnak az appok a store-ból. Azt meg az RT is tudja.
(persze az árazást még nem sikerült megfejtenem, hogy mitől olcsóbb egy win8, mint egy winrt, és mitől tudja egy gyártó jóval olcsóbban szinte ugyanazt androiddal, mint windows-zal, de ezek csak az én korlátoltságaim)
-
gzbotii
nagyúr
Jelenleg egy Lenova G560L nyuzok (i3 M370 2.4Ghz, 4GB DDR3 RAM, Intel HD Grph), amit osszel vettem.
Addig 2 evig egy Acer TM5610 volt, Intel Celeron procival...szoval lehet, hogy ezt is el tudnam viselni.1080p videok, HDMI kersztul egy fHD kijelzon meggyozne?
Bocs, ha hulyeket irok, csak x86 fronton gozom nincs, melyik proci mire kepes..
-
-
gzbotii
nagyúr
Es ez az Intel Atom Z2760 mennyivel gyengebb mint egy i3 proci?
-
kakuk.tamas
addikt
Ha a nagyobb 400-410 dollárra lemegy a dokkolóval, bestbay lehet.
Én legalábbis elfogadnám. -
satz18
őstag
Egy kicsit talán lehetne olcsóbb, de ez kb pont belefér. A 32 Gb-os micro SD viszont nagyon kevés sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest