- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Jó neked.
Egyetlen egyszer kellett használnom az office-t, asus vivo tabrt-n. Egy önéletrajzot akartam formázni rajta... de nagyon fájt.Mondjuk a tapipad helyett ha egy pöcökegér lenne, akkor lehet sokkal könyebben tudtam volna használni, de nem amolyan HP féle, hanem a rendes T sorozatos IBM.
-
flamich76
tag
Nade mihez kezdesz egy office-szal ekkora méretben? Ez már tényleg a használhatóság alsó határán van, ha nem azon túl. Én már a majdnem 11colon is megőrülök tőle. Apróságokra elmegy de semmi másra nem használható, arra meg kár az office, bőven elég egy bármilyen webes megoldás.
Egyébként az most miért is akkora nagy öröm, hogy ezen Win8 van és nem RT? Fog ezen bárki desktop módban futtatni bármit is? Annyira apró, hogy teljesen használhatatlan minden ami ablakos módban fut. Teljes képernyő jó lenne, de ott max játék, arra meg iszonyat lassú. Szóval maradnak az appok a store-ból. Azt meg az RT is tudja.
(persze az árazást még nem sikerült megfejtenem, hogy mitől olcsóbb egy win8, mint egy winrt, és mitől tudja egy gyártó jóval olcsóbban szinte ugyanazt androiddal, mint windows-zal, de ezek csak az én korlátoltságaim)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest