Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Jó neked.

Egyetlen egyszer kellett használnom az office-t, asus vivo tabrt-n. Egy önéletrajzot akartam formázni rajta... de nagyon fájt.Mondjuk a tapipad helyett ha egy pöcökegér lenne, akkor lehet sokkal könyebben tudtam volna használni, de nem amolyan HP féle, hanem a rendes T sorozatos IBM.
-
flamich76
tag
Nade mihez kezdesz egy office-szal ekkora méretben? Ez már tényleg a használhatóság alsó határán van, ha nem azon túl. Én már a majdnem 11colon is megőrülök tőle. Apróságokra elmegy de semmi másra nem használható, arra meg kár az office, bőven elég egy bármilyen webes megoldás.
Egyébként az most miért is akkora nagy öröm, hogy ezen Win8 van és nem RT? Fog ezen bárki desktop módban futtatni bármit is? Annyira apró, hogy teljesen használhatatlan minden ami ablakos módban fut. Teljes képernyő jó lenne, de ott max játék, arra meg iszonyat lassú. Szóval maradnak az appok a store-ból. Azt meg az RT is tudja.
(persze az árazást még nem sikerült megfejtenem, hogy mitől olcsóbb egy win8, mint egy winrt, és mitől tudja egy gyártó jóval olcsóbban szinte ugyanazt androiddal, mint windows-zal, de ezek csak az én korlátoltságaim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Projektor topic
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi