Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, ma szokatlan ez a hozzáállás... viszont jó. Korábban nekem abból lett elegem, hogy megvettem egy halk ventit, aztán fél-egy év múlva vehettem újat, mert fokozatosan felhangosodott (illetve az olcsó halk ventik jellegzetessége, hogy mennek egyhuzamban pl 10 órát, akkor halkabbak, mint induláskor. Aztán ha pihennek pár órát, ismét halkak... nem tudom mitől van ez, de pl a 12-es SilentBlade-ek is csinálják, és a lassú Coolinknél is tapasztaltam. Ez pedig egy 24/7-ben pörgő venti esetén nem jó ) Megvettem a Noctuákat, azóta nem kell szerelgetni a cserék miatt (lassan talán az 5 év gari is lejár a legrégebbinél), nem hangosodik akkor sem, ha már hónapok óta pörög megállás nélkül, stb. Szóval oké, többszörös áron van, de összességében nem volt drágább, mintha mindig cseréltem volna az olcsót az évek során, a cserével járó macerát pedig megúsztam (és a szemétbe sem került egy rakás rossz venti, ami szintén nem elhanyagolható).
-
Male
nagyúr
Ezt jó eséllyel ki tudtad volna cseréltetni.... másoknak is volt gondja Noctuával, és szó nélkül cserélték. (Kifogtam én is egyet, ami nem az igazi... de nem foglalkoztam vele, és egy idő után elhalkult.... ami fura rajta, hogy egy kicsit másabb barna, mint a többi, lehet, hogy hamisítják?
)Egy jobb videó erről a zajcsillapítóról... elég hatékonynak tűnik tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)