Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, ma szokatlan ez a hozzáállás... viszont jó. Korábban nekem abból lett elegem, hogy megvettem egy halk ventit, aztán fél-egy év múlva vehettem újat, mert fokozatosan felhangosodott (illetve az olcsó halk ventik jellegzetessége, hogy mennek egyhuzamban pl 10 órát, akkor halkabbak, mint induláskor. Aztán ha pihennek pár órát, ismét halkak... nem tudom mitől van ez, de pl a 12-es SilentBlade-ek is csinálják, és a lassú Coolinknél is tapasztaltam. Ez pedig egy 24/7-ben pörgő venti esetén nem jó ) Megvettem a Noctuákat, azóta nem kell szerelgetni a cserék miatt (lassan talán az 5 év gari is lejár a legrégebbinél), nem hangosodik akkor sem, ha már hónapok óta pörög megállás nélkül, stb. Szóval oké, többszörös áron van, de összességében nem volt drágább, mintha mindig cseréltem volna az olcsót az évek során, a cserével járó macerát pedig megúsztam (és a szemétbe sem került egy rakás rossz venti, ami szintén nem elhanyagolható).
-
Male
nagyúr
Ezt jó eséllyel ki tudtad volna cseréltetni.... másoknak is volt gondja Noctuával, és szó nélkül cserélték. (Kifogtam én is egyet, ami nem az igazi... de nem foglalkoztam vele, és egy idő után elhalkult.... ami fura rajta, hogy egy kicsit másabb barna, mint a többi, lehet, hogy hamisítják?
)
Egy jobb videó erről a zajcsillapítóról... elég hatékonynak tűnik tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Tuning kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest