Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, ma szokatlan ez a hozzáállás... viszont jó. Korábban nekem abból lett elegem, hogy megvettem egy halk ventit, aztán fél-egy év múlva vehettem újat, mert fokozatosan felhangosodott (illetve az olcsó halk ventik jellegzetessége, hogy mennek egyhuzamban pl 10 órát, akkor halkabbak, mint induláskor. Aztán ha pihennek pár órát, ismét halkak... nem tudom mitől van ez, de pl a 12-es SilentBlade-ek is csinálják, és a lassú Coolinknél is tapasztaltam. Ez pedig egy 24/7-ben pörgő venti esetén nem jó ) Megvettem a Noctuákat, azóta nem kell szerelgetni a cserék miatt (lassan talán az 5 év gari is lejár a legrégebbinél), nem hangosodik akkor sem, ha már hónapok óta pörög megállás nélkül, stb. Szóval oké, többszörös áron van, de összességében nem volt drágább, mintha mindig cseréltem volna az olcsót az évek során, a cserével járó macerát pedig megúsztam (és a szemétbe sem került egy rakás rossz venti, ami szintén nem elhanyagolható).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest