Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, ma szokatlan ez a hozzáállás... viszont jó. Korábban nekem abból lett elegem, hogy megvettem egy halk ventit, aztán fél-egy év múlva vehettem újat, mert fokozatosan felhangosodott (illetve az olcsó halk ventik jellegzetessége, hogy mennek egyhuzamban pl 10 órát, akkor halkabbak, mint induláskor. Aztán ha pihennek pár órát, ismét halkak... nem tudom mitől van ez, de pl a 12-es SilentBlade-ek is csinálják, és a lassú Coolinknél is tapasztaltam. Ez pedig egy 24/7-ben pörgő venti esetén nem jó ) Megvettem a Noctuákat, azóta nem kell szerelgetni a cserék miatt (lassan talán az 5 év gari is lejár a legrégebbinél), nem hangosodik akkor sem, ha már hónapok óta pörög megállás nélkül, stb. Szóval oké, többszörös áron van, de összességében nem volt drágább, mintha mindig cseréltem volna az olcsót az évek során, a cserével járó macerát pedig megúsztam (és a szemétbe sem került egy rakás rossz venti, ami szintén nem elhanyagolható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest