- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mackósajt senior tag válasz  yakuza.tora

üzenetére yakuza.tora

üzenetéreEzt nem találtam el akkor.  Viszont az Intel flash + más vezérlő kombináció másutt is előfordul emlékeim szerint. 
- 

yakuza.tora addikt válasz  Mackósajt

üzenetére Mackósajt

üzenetéreIgen. Pont a Kingston...  
- 

kerelo aktív tag A Kingston SSD-k teljesítménye király.  kiváncsi lennék az árukra is. kiváncsi lennék az árukra is.
- 

osztraksajt őstag Nem bántottál meg, a fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk, én a normális hangnemben folytatott érdemi vitára nyitott vagyok.  Azt én is elismerem, hogy világbajnok teljesítményűek az ezzel a vezérlővel szerelt SSD-k. De: Számomra nem életszerűtlen, hogy MKV, AVI, MP3, JPG fájlokat másolok akár HDD-n belül is, pl én rendszeresen remuxolok MKV-kat és TS fileokat amik elég durván tömörített adatok. Csak arra akartam rávilágítani, hogy ezt nem fix értékként kell kezelni amit átviteli sebességnek megadnak hanem egy maximális értéknek. Az esetek többségében hozza ezt az értéket, de vannak olyan feladatok amelyek megizzasztják. Kétségkívül zseniális ötlet a belső tömörítés, és megérdemelten ugrott az élre ezzel a technológiával a Sandforce. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy az intel is bevallottan instabilabbnak tartja a 25nm-es IC-ket az eddigiektől, és ezekhez alaposabb hibajavító algoritmusokat és több tartalék helyet ajánl, a tömörített adatok viszont mindig is érzékenyebbek a hibákra mint a nyers adatok. De gondolom azért itt is rendesen meg vannak ECC-zve, de egy tripla paritáshibába nem szívesen futnék bele a FAT táblában ami mondjuk 15000 évben egyszer fordul elő, csak most mondtam valamit. Sokkal nagyobb esélyem van rá hogy agyonrúg egy szamár. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Az élettartammal szerintem nincs gond a mai SSD-knél, a sima MLC-k is több mint tíz évet lazán bírnak, és ha ás miatt nem is de a kapacitásuk miatt biztos hogy jóval hamarabb ki fognak kopni. És ugye 10 év után sem egyből halnak meg, csak elkezd érezhetően lassulni és csökkenni a kapacitása. 
- 

MPowerPH félisten válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreNem akarlak megbántani, de az a PH-s teszt úgy ahogy van egy vicc. Nincs semmiféle turpisság. Az SSD nem azért van, hogy egy másik SSD-vel ISO -kat másolgass rá. Teljesen életszerűtlen az, amit ott bizonyítani próbáltak. Egy felhasználó úgyis HDD-ről fog adatot küldeni az SSD-nek, ahol úgyis a HDD lesz a szűk keresztmetszet. A rendes használatot figyelembe véve igenis kijött az Sandforce -os vezérlők ereje. A PH meg berakott pár életszerűtlen helyzetet, hogy látszódjon miképpen lehet zavarba hozni őket. Ezt otthoni körülmények között nem fogod eljátszani! Nézd meg a külföldi teszteket, mindenhol ár-érték bajnok.  Arra amire ki van találva, tökéletes. Ráadásul a tömörítési eljárás miatt ha jól tudom nincs is annyi írás, mint a többi vezérlőnél, ergo ez jó élettartammal kecsegtet. Arra amire ki van találva, tökéletes. Ráadásul a tömörítési eljárás miatt ha jól tudom nincs is annyi írás, mint a többi vezérlőnél, ergo ez jó élettartammal kecsegtet.
- 

Mackósajt senior tag válasz  yakuza.tora

üzenetére yakuza.tora

üzenetéreHasznál bárki is Intel vezérlőt az Intelen kívül? Lehet azt nem adják másoknak. 
- 

Megfelelő SSD, megfelelő támogatásokkal és tartozékokkal, gyors, mi kell még? Ez felkeltette az érdeklődésemet. Már csak az érdekelne, hogy a kapacitáshoz hogyan viszonyul az ár. 
- 

osztraksajt őstag Ha veszed a fáradtságot és utánanézel (mint ahogy én teszem mielőtt esetleg leszólok valakit) akkor láthatod hogy ez a vezérlő is ugyanúgy tömörít mint az eddigi sandforce-ok. De csak neked: teszt Tovább tömöríthetetlen MP3 és JPG másolásnál 130MB/s a valós átvitele. Szóval de, alapozom. pont ugyanúgy viselkedik mint az eddigi Sandforce-ok. Tény. Gondolom ha tömörítetlen adattal is tudná a fél giga/sec átvitelt, akkor biztos nem promózták volna agyon hogy most már mindennel tudja ezt... 
- 

Angel1981 veterán Klassznak tűnnek!  
- 

AMD ehog aktív tag A Kingston SSD-k jók  
- 

franc0 őstag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreArra azért ne alapozd a véleményed 100 százalékig, ez már egy újabb generációs vezérlő. 
- 

osztraksajt őstag Persze hogy nem rosszak, az egyik legjobb vezérlő ezzel együtt is, de olvasd el a PH nagy SSD tesztet, azért ott kijött néhány turpisság az értékek körül amiket a Sandforce-okra megadtak. Mondjuk úgy, hogy ezeket az értékeket elméleti maximumnak kell tekinteni ami optimális körülmények között kijöhet. De távolról sem lineárisan és folyamatosan ezeken az értékeken teljesítenek. 
- 

vinibali őstag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreazt tudom, hogy tömötítéssel dolgozik  de a kingston sem véletlen mellette tette le a voksát vagy csak PR érdekek miatt de a kingston sem véletlen mellette tette le a voksát vagy csak PR érdekek miatt 
- 

yakuza.tora addikt Fura, hogy a flashmemóriákat az INTELtől veszik, de a vezérlőt nem... 
 Vajon milyen kapacitással érkeznek?
- 

Eddie141 senior tag Tudom, hogy csupán akkor van értelme a designnak, ha külső tárolóként hordozzák, de ez gyönyörű  Nekem nagyon tetszik. Az árakra azért kíváncsi lennék Nekem nagyon tetszik. Az árakra azért kíváncsi lennék 
- 

osztraksajt őstag 
- 

vinibali őstag kőkemény... nem lesz ellenfele a Sandforcenak? 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kiváncsi lennék az árukra is.
 kiváncsi lennék az árukra is. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Arra amire ki van találva, tökéletes. Ráadásul a tömörítési eljárás miatt ha jól tudom nincs is annyi írás, mint a többi vezérlőnél, ergo ez jó élettartammal kecsegtet.
 Arra amire ki van találva, tökéletes. Ráadásul a tömörítési eljárás miatt ha jól tudom nincs is annyi írás, mint a többi vezérlőnél, ergo ez jó élettartammal kecsegtet.