- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szar a 3D mert nem telik rá, a szartól fáj a fejem, meg a fél szememre vak vagyok, de nekem is pedig én nem vagyok szemüveges csak színvak, meg nekem is mert alacsony a spermaszintem meg zúg a hajam
...de qrva unalmasak vagytok, az összes topicot ezzel most tele kell hányni, mert-mert-mert szar a 3D. Szerintem meg qrvajó. 3D-ben a qrva, na az is jó, nekem feláll tőle. Szar lehet nektek, de most az miért jó hogy itt reklámozzátok, hogy ki miért fogyatékos? Mit szólnátok ha az összes nagyothalló teleszarná a fejhallgató teszteket, hogy így szar meg úgy szar mindegyik, mert ő nem hallja, ha felhangosítja akkor meg megfájdul a feje tőle? Vagy most ez az egész az önigazolásról szól, hogy milyen jó érzés, hogy nem csak én vagyok ilyen nyomi? Lépjetek már túl rajta...
Hát backi még egy sátorból is ide lyukadtok ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest