Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Ren Hoek #28 üzenetére

Az, de ez a hiszti meg már unalmas.

szerintünk nem akkora durranás mint a színesfilm

...és akkor mi a ferde fac van, de most komolyan? Kit érdekel mekkora durranás? Az éppen aktuális DX mekkora durranás az előzőhöz képest? Most akkor soha ne legyen újabb? Vég nélkül lehet folytatni a sort, ez egy fejlődés ami többletet képez az elérhető vizuális élmény terén, ennyi. Mit kell ezen fennakadni minden fórumban? Itt nyafogtok mindenhol, mint a fürdős qrvák, hogy mi a nyomorotok ha nézitek, mintha kötelező lenne 3D tartalmakat használni a mindennapi élet megéléséhez. Szét van hájpolva, mert egy rakás ember szerint marhajó. Engem sem érdekel az aktuális síkfutásra kifejlesztett futócipő reklámja, mert egy nyomi lúdtalpas vagyok fele akkora tüdővel, mint Jhonson és örülök hogy pihegek, de attól még nem fikázom, ezért nem értem mit kell itt nyafogni mindenhol, hogy a 3D szar. Nem szar.
    A modern ember aki halálos mutációkkal születik és mesterségesen tartják életben több alkalommal "orvosi ellátás" címén egészsége, az a szar. Itt már senki sem egészséges, vagy csak nagyon kevesen és azok sem keresnek olyan párt a párválasztáskor tudatosan, akiknek az örökítőanyagában nincs valami rohadt mutáns gén, amitől majd ilyen-olyan baja lesz x éves korában. Eleve nincs is génvizsgálat, semmilyen szűrővizsgálat nincs arra, hogy kimutassa, hogy a mesterséges életbentartás milyen következményekkel jár generációkon át. Mindenki beteg, csak más a baja. Akinek a vizuális érzékelése nem százas annak szar a 3D, elhiszem, de talán joggal teszem fel a kérdést, hogy "naés akkor mi van?"

• priti

addikt

Szar a 3D mert nem telik rá, a szartól fáj a fejem, meg a fél szememre vak vagyok, de nekem is pedig én nem vagyok szemüveges csak színvak, meg nekem is mert alacsony a spermaszintem meg zúg a hajam

...de qrva unalmasak vagytok, az összes topicot ezzel most tele kell hányni, mert-mert-mert szar a 3D. Szerintem meg qrvajó. 3D-ben a qrva, na az is jó, nekem feláll tőle. Szar lehet nektek, de most az miért jó hogy itt reklámozzátok, hogy ki miért fogyatékos? Mit szólnátok ha az összes nagyothalló teleszarná a fejhallgató teszteket, hogy így szar meg úgy szar mindegyik, mert ő nem hallja, ha felhangosítja akkor meg megfájdul a feje tőle? Vagy most ez az egész az önigazolásról szól, hogy milyen jó érzés, hogy nem csak én vagyok ilyen nyomi? Lépjetek már túl rajta...
    Hát backi még egy sátorból is ide lyukadtok ki :W

Új hozzászólás Aktív témák