Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lee56

őstag

válasz Dagidög #16 üzenetére

Igen, láttam már, azért kösz :) Amúgy meg pont nem a grafikára gondoltam, úgy kb minden másra :)

(#17) proci985 : Pont ez az, hogy az ember azt hinné a modernebb hardveren majd jól fog menni, ha már anno akadozott és elég nagy gépigénye volt, de nem, akadozik még mindíg és pluszba kiesnek az emberek a szinkronból multiban, próbáltuk a legujabb kiadott shockwave-t is, de 3 játszmából egy se sikerült végig sajna. ~ 5ből1 meg elég rosz arány, így abbahagytuk a próbálkozást :)

(#18) daa-raa : Szerencsére a modok legalább az AI-t tudták turbózni rendesen, a shockwave modban eléggé kihívás lett az AI végül. Az alapjáték tényleg közepesnek mondható csak, de szerencsére rengeteg mod készült, új nagyobb pályák is. Én nem érzem annyira idiótán gyorsnak a játékmenetet, dehát nem egy körökre osztott stratégia ez :)

Rombolhatóság.. hát nem is tudom, valami fejlettebb, realisztikusabb rombolásmodellre gondolok talán, Frostbite-al talán kapunk is belőle majd remélhetőleg.

Új hozzászólás Aktív témák